Skip to Content

YouTube

warning: Creating default object from empty value in /home/paradigma/public_html/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Asa iti dai seama ca e criza

Nu am trecut demult pe la Youtube. Fara un motiv special, m-am ocupat de altele si neglijatul a venit au naturel. In seara asta mi s-a facut de niste sound-uri din copilarie si i-am dat cu search.

M-a intampinat un pre-roll ostil, pe care nu poti sa il inchizi decat dupa ce asculti o buna bucata din el.

I-am dat cu nextu' si mi-a zis senin ca Sony, EMI si inca vreo patru nu sunt de acord ca eu, neica nimeni cu IP romanesc sa ascult muzica aia. I-am dat cu nextu' din nou, a pornit muzica normal dar cu un overlay pe jumate de player.

Video streaming reloaded

Mi-a (re)venit ideea de a face ceva video live streaming. Am periodic aceasta dorinta, tot periodic imi trece. Smile

Am inceput prin a-mi recupera parolele de la vechile mele conturi de la Utream.com, Livestream.com, Bambuser.com si Justin.tv, sa vedem cum mai sta treaba.

Intre timp, de acum vreo doi ani de cand m-am jucat ultima data cu livestreamingul au mai aparut si alti jucatori, cel mai important fiind YouTube. Da, chiar Youtube, care a introdus livestreaming si a relaxat conditiile pentru incepatori. E suficient sa n-ai acuze de copyright infringement si sa ai peste 100 de abonati. Eu nu ma calific, pe contul vechi am 96 iar pe cel nou am doar 18 dar, cine stie, poate pe viitor? Sau poate ii conving pe cei de pe contul vechi sa se mute pe contul nou. Smile

Syndicate content


Smokers