Skip to Content

Wordpress

warning: Creating default object from empty value in /home/paradigma/public_html/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Drupal vs. Wordpress

Am primit astazi comentariul de mai jos. M-am apucat sa ii raspund, mi-am dat seama ca raspunsul e cam lung asa ca l-am mutat intr-un post pe blog.

Florin, am sa incerc sa fiu foarte scurt. Depinde cum si pentru pentru ce vrei sa le folosesti.

Wordpress e usor de invatat, instalat, configurat insa ai optiuni mai putine cand e vorba de instalari personalizate (sau *foarte* personalizate). Sistemul de theming pe WP e la fel, mai intuitiv, usor de stapanit si ca atare pe WP ai acces la foarte multe teme de calitate, gratuite sau platite.

Albinutele care sug nectarul

Nu folosesc Wordpress. Nu pentru ca nu ar fi un CMS bun (doamne-fereste, este unul excelent) ci pentru simplul motiv ca acum mai multi ani cand eu am avut nevoie de un CMS bun, stabil, performant, altul decat carpelile mele de pana atunci (yes, people, believe it or not intre alte tampenii facute in viata am scris si eu un CMS rudimentar... Smile ) Wordpress era atunci doar un banal script de blog. Umil si lipsit de posibilitati. Intre timp m-am obisnuit cu CMS-ul pe care il folosesc acum, de la o varsta incolo devii mai rezistent la schimbari asa ca...nu folosesc Wordpress si nu intentionez sa il folosesc nici pe viitor.

L-am mai instalat/configurat ocazional pentru cate un prieten dar eu personal nu il folosesc, ca n-am nevoie.

Syndicate content


Smokers