Skip to Content

Windows

warning: Creating default object from empty value in /home/paradigma/public_html/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Sa mori in chinuri, auto-scroll, cu cine te-a programat!

Windowsul este unul din cele mai celebre "bloatware". Sau "fatty attrocities", intr-o alta expresie. Un sistem impanat cu rahaturi de care nu ai nevoie.

Cata vreme nu ai nevoie de ele este inca bine, dar ce faci atunci cand designerii sistemului de operare pe care il folosesti zilnic ti-au bagat pe gat ceva ce te incurca constant in activitatea ta zilnica? Asa, doar pentru faptul ca pot si s-au gandit ei ca poate ai nevoie?

Sunt un utilizator intensiv al butonului al treilea de la mouse. Rotita de scroll adica. O folosesc atat la scroll-ul propriu zis dar mai ales la deschis pagini in browser intr-un tab nou. Sa nu-mi spuneti ca nu folositi acest shortcut, de a face click pe un link folosind butonul al treilea. Smile

Cantecul Windowsului

Cineva exasperat de mesajele de eroare ale Windowsului s-a hotarat sa le foloseasca in scop creativ si sa le transforme intr-un cantec/videoclip.

Ce a iesit vedeti mai jos.

Steve Ballmer vanzand Windows 1.0

Asa se fac marile averi. Cu truda. Cu reclame penibile.

Ne uitam acum la Steve Jobs sau Stve Ballmer si stim doar ca sunt multimiliardari, uitand cat au transpirat pentru primul milion.

Steve Ballmer intr-o reclama de colectie pentru Windows 1.0, pe vremea cand costa doar 99$ (intre timp s-a mai scumpit un pic Laughing out loud )

Enjoy

5 motive pentru a NU trece inca la Windows 8

Cei de la CNET au facut o lista cu cele mai bune motive pentru a NU face upgrade la Windows 8.

N-am spus-o eu, daca as fi spus-o eu as fi fost subiectiv, eu am pe cele 3 laptopuri ale mele inca XP. Sunt atat de lent in schimbarea OS-ului incat daca mi-ar fi mers programele favorite probabil ca as mai fi avut inca si acum Windows 3.11, primul meu Windoze. Licenta o am inca. Smile

Sau Windows 98 Second Edition, favoritul meu, cel mai stabil de pana la el. Atat de stabil ca uitasem cum arata BlueScreenofDeath...

Suntem condamnati la Windows

Acum multi ani am descoperit Linuxul si foarte repede descoperirea s-a transformat in fascinatie. Mi-am dat seama ca asa trebuie sa fie un sistem de operare, clar, stabil, care sa iti ofere posibilitati infinite de personalizare. cred ca era un SuSE 3x sau 4x, nu mai tin minte.

Syndicate content


Smokers