Skip to Content

Voi ce faceti cand vi se termina serialul?

E o experienta pe care ati trait-o cu siguranta fiecare dintre voi. Ati vazut un serial, v-a prins chiar de la primul episod, ati vazut toate episoadele unul dupa altul, cu furie, v-ati indragostit de personaje, le-ati memorat replicile, ati inceput sa le imitati ticurile.

Si, ca toate lucrurile din viata, la un moment dat se termina. Ma rog, si viata se termina la un moment dat, dar asta depaseste cadrul postului de fata.

Este plin netul de sfaturi despre ce facem cu doliul dupa nevasta fugita de acasa, de doliul dupa pisica care s-a aruncat in gol de la etajul zece, de doliul dupa jobul misto din care tocmai am fost dati afara, de Sindromul Cuibului Gol, de durerile membrului-fantoma dar n-am vazut nicaieri ceva despre ce dreaq sa facem atunci ni se termina serialul favorit.

Ma intreb serios ce as putea face daca ar veni la mine la cabinet cineva care mi-ar spune ca sufera ca i s-a terminat serialul favorit. Habar n-am cum as putea sa il ajut.

Cazul meu de acum este si mai complicat pentru ca serialul meu favorit s-a terminat acum douaj' de ani, actorii au murit, s-au ingrasat, fetele acelea atractive si pline de viata au ajuns la menopauza, au facut varice, deci senzatia de ireparabil si de pierdere e cu atat mai intensa. N-am cu cine sa vorbesc despre asta pentru forumurile de fani alta data atat de pline sunt acum pustii. Fanii au imbatranit si ei, isi plimba nepoteii in parc si se lupta cu hipertensiunea.

Deocamdata incerc sa controlez situatia cautand pe IMDB si Wikipedia informatii despre actori si cum a fost viata lor dupa terminarea celor 178 de episoade. De un nou serial acum cand rana este inca vie nici nu poate fi vorba.

Da, stiu, o sa imi spuneti ca era doar un serial, nimic nu e vesnic. Dar doare. E sentimentu' acela cand ti se termina serialul favorit... Ar trebui sa existe un cuvant pentru asta.

Voi ce faceti cand vi se termina serialul favorit?

Comments

mini series

Eventual mai urmaresc ceva mini-seriale. Ultimul (care chiar mi-a placut) a fost Black Mirror

asta cu mini-seriale ar putea

asta cu mini-seriale ar putea fi o varianta castigatoare, da.

eu m-am lasat

... de urmarit seriale Smile
Cand s-a mantuit Fringe m-am jurat sa nu ma mai uit la nici un serial. De regula pe la sezonul 2 - 3 o cam dau in barci dupa care eventual isi mai revin - sau nu (cred ca e reteta clasica de prostit prostimea Smile )
Asa ca acum imi umplu timpul cu altele: famelie, copchil, memoria pe kindle etc etc etc

Ar putea fi prevenita durerea

Ar putea fi prevenita durerea asta....renuntand la seriale.

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Textual smileys will be replaced with graphical ones.

More information about formatting options

CAPTCHA
Demonstreaza ca esti barbat si nu robot si raspunde la intrebarea de mai jos. :)
Fill in the blank


Smokers | articole