Skip to Content

Vladimir Putin

warning: Creating default object from empty value in /home/paradigma/public_html/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Cum sa termini o noapte alba like a boss adica cu o conferinta de presa

Dupa negocierile-maraton care au durat 16 ore, cei patru cavaleri ai apocalipsei, Putin, Porosenko, Merkel si Hollande au iesit la declaratii separat, fiecare dupa chipul si asemanarea lui, ca sa nu fie asociat de public cu vreunul din golanii ceilalti

Mie Vladimir Putin mi s-a parut cel mai fresh, dovada ca scoala militara, tineretile agitate plus cariera de spion si-au spus cuvantul. Ca spion cam ai antrenament la nopti albe.

Zice Putin "n-a fost cea mai buna noapte din viata mea, dar e ok". Mda. Pentru un baiat care va lasa in urma nu doar ADN-ul ca noi toti, sau doar un nume pe o carte de istorie, ca Merkel si Hollande ci, in cazul lui va lasa si niste modificari pe harta Europei, Putin face pe modestul.

Care vrei un pic de Putin?

M-am impiedicat pe internet de o stire de mi-a dereglat ceasul de la laptop. E prea ireala ca sa fie adevarata, dar si daca este adevarata atunci viata bate pe crestet decenii de film si literatura SF.

Jurnalul.md sustine ca dl. presedinte al Rusiei Vladimir Putin, in generozitatea lui fara margini, ofera gratuit material seminal propriu tuturor femeilor interesate, in scop de reproducere.

Sigur, stirea nu ne da detalii esentiale legate de modalitatea de recoltare, cum ar fi cati/cine sunt angajatii recoltatori de ADN prezidential, daca sunt doar femei sau si barbati, cat de dese sunt sedintele de recoltare, daca se folosesc in timpul recoltarii si materiale ajutatoare, daca este permis si public in timpul sedintelor etc, etc, exista atat de multe intrebari fara raspuns.

Cuba Libre

Intr-un turneu de sase zile in America de Sud presedintele rus Vladimir Putin i-a facut o vizita si vechiului aliat al Rusiei, Fidel Castro.

Nu doar o vizita de curtoazie in care au baut ceai de musetel si au depanat amintiri din vremurile in care Rusia montase instalatii nucleare in Cuba iar Kennedy & friends faceau hipertensiune ci o vizita cu ceva treaba

Mai precis Rusia a sters cu buretele o datorie istorica a Cubei de 35 miliarde de dolari si a promis investitii in Cuba in educatie, una, alta.
Partea cu educatia e ok, sa vedem cum va arata partea cu "una, alta". Smile

Cele trei destine ratate ale domnului Hodorkovski

Cu siguranta domnul Hodorkovski a intrat in istorie. Din pacate pentru domnia sa ca un fel de Alcibiade evreu, inteligent, frumos, norocos si intr-o poveste romantica de genul "si f***t, si cu banii luati". De trei ori la rand, caci lucrurile importante in viata sunt trei. In cazul domniei sale ratarile.

Ce bine le zice domnul Putin

Citesc in New York Times un text semnat de dl Vladimir Putin. Sigur, nu imi imaginez ca l-a scris personal, nu stiu cati patapievici din dotarea presidentiei ruse au muncit la el dar trebuie sa va marturisesc ca mie textul mi-a placut. E scris bine, bine de tot.

Putin reuseste performanta sa se prezinte pe sine insusi, Rusia, politica externa a Rusiei intr-un fel democratic, tolerant si rational care sterge cu buretele ani de propaganda americana si sute de milioane de dolari bagati in curul Europei Libere & friends.

Rusia rationala si eleganta? Uite ca se poate, citind un articol semnat de Vladimir Putin.

Ca orice vanzator inteligent mai intai face apel la partile bune din trecutul comun, ce s-au mai distrat impreuna americanii si rusii mancand nazisti pe paine, apoi le aduce aminte din greselile trecutului, cum a murit Societatea Natiunilor fata batrana, apoi trecem la amenintari subtile, aproape subliminale:

Syndicate content


Smokers