Skip to Content

vise

warning: Creating default object from empty value in /home/paradigma/public_html/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Cum sa imi aduc aminte ce am visat?

De foarte multe ori cand le recomandam clientilor mei sa isi noteze visele si sa vina cu ele in cabinet, ca si material 'legitim' de prelucrat in eforturile noastre comune pentru schimbare am auzit "dar eu nu imi pot aduce aminte niciun vis". Sau "eu nu visez"

Asa ca discutiile despre vise incepeau cu tehnici simple de a ni le aduce aminte.

 • In primul rand observatia banala ca a ne (re)aminti un vis e o abilitate ca oricare alta, se invata, se antreneaza. Devenim tot mai buni in orice facem in mod repetat. Inclusiv in "capturarea" pe hartie a viselor.
 • Ti s-a facut de CV?

  Asa mi-a spus acum mai multa vreme unul dintre ultimii mei angajatori, revoltat probabil de lipsa mea de activism si sensibilitate pentru problema lui principala si anume cum sa castige mai multi bani de pe urma mea.

  Mi-am adus aminte de replica lui azi dimineata cand m-am trezit de frig la 150 dupa un vis in care ii povesteam cuiva...CV-ul meu. Ce am facut (profesional vorbind), pe unde am facut. Imi aduc aminte vag in vis ca mai si aranjam pe alocuri fostele locuri de munca ca sa dea mai bine. Cum ii sta bine unui CV.

  N-am putut rezista tentatiei unei analize salbatice (asta e termenul tehnic pe care il folosesc psihanalistii pentru analizele quick'n dirty, ca la usa cortului) si am luat la vizualizat detaliile mai suculente din vis. Trecand peste unele (foarte probabile) mici nemultumiri profesionale cred ca mesajul principal al visului era ca (mi) s-a cam facut de plecare.

  Syndicate content


  Smokers