Skip to Content

Vaticanul si eliberarea femeilor

Citesc de curand o stire serioasa cum ca Vaticanul(1) este de parere ca femeile(2) au fost eliberate de masinile de spalat(3) si NU de pilula contraceptiva(4).

Pentru inceput sunt necesare cateva precizari terminologice.

(1)Vatican = o piatza din Roma unde un popor mic si bizar traieste din turism funerar si vanzarea de indulgente; isi alege un conducator cat mai batran (pentru a stimula turismul funerar), conducator care pana la exitus face in general multe declaratii penibile..

(2)femeie = obiect milenar de studiu si craving al invatatilor din Vatican. Fata de acest obict de studiu acesti invatati oscileaza - tot milenar - intre groaza si mila

(3)Masina de spalat = metoda dezvoltata de civilizatia tehnlogica controlata de barbatii heterosexuali pentru ca acestia (barbatii heterosexuali) sa isi diminueze dependenta fatza de femeie.

(4)Pilula contraceptiva = metoda dezvoltata de industria chimico-farmaceutica care ii ajuta pe barbatii heterosexuali sa se concentreze in ACUM si AICI in loc sa fie ingrijorati de ATUNCI si ACOLO. Sau, doamne-fereste, sa se abata de la heterosexualitate.

Din punctul meu de vedere opiniile celor din Vatican sunt interesante doar in zonele in care nivelul lor de expertiza e mai mare, cum ar fi prietenia cu statul Israel (si argumentele lor istorice pentru existenta unui Stat Israel), observatiile astronomice (Vaticanul are vreo doua observatoare astronomice, printre cele mai moderne din lume), prognozele lor fata de evolutia burselor din lume. Unde pana si rautaciosii recunosc ca micul popor din Vatican se pricepe foarte bine.

Sa revenim insa la femei. In ceea ce priveste femeile cred ca nivelul de expertiza al locuitorilor Vaticanului este mai degraba modest: poate ii mai ajuta ceva, ceva unele emisiuni ale televiziunile occidentale, poate mai vine dl. Berlusconi cu ponturi, poate informatiile colectate din sesiunile de exorcism, poate observarea cu binoclul vara a turistelor din piata lor aia mare, dar in linii mari eu cred ca ca oamenii din Vatican NU se pricep la femei. Nici la anatomia lor, nici la psihologia lor, nici la fitzele lor...

Asadar de unde si pana unde opinia ferma a Vaticanului ca "ceva" si nu "altceva" le-ar fi eliberat pe femei? Sa le elibereze de ce anume?

Ca sa ilustrez mai bine va propun un mic exercitiu.

Sa ne imaginam 2 vecine, prietene, cam de aceeasi varsta, aceleasi studii, acelasi libidou, barbati cu aceleasi venituri, egal dotati, etc. Sa le zicem Lola si Gina.

Sotul Lolei i-a cumparat acesteia masina de spalat. Sotul Ginei ii cumpara pilule. Asadar Lola foloseste Cocolino, Gina foloseste pilula. Lola are de la Cocolino fantezii moi si pufoase, Gina are de la pilula fantezii tari ca piatra.

Quiz-ul zilei: Cine se simte mai libera, Lola sau Gina?
Raspunsul corect dupa publicitate.

Comments

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Textual smileys will be replaced with graphical ones.

More information about formatting options

CAPTCHA
Demonstreaza ca esti barbat si nu robot si raspunde la intrebarea de mai jos. :)
Fill in the blank


Smokers | articole