Skip to Content

Vatican

warning: Creating default object from empty value in /home/paradigma/public_html/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Cum procedam cu berbecii, Sfintia Ta?

Internetul de orientare vegetariana este inundat de un val de simpatie pentru Papa Francesco (asta ultimul) insotit de un citat de-al lui:

Printre cele mai vechi comunități creștine, mielul a fost reprezentat pe umerii păstorului și simboliza sufletul salvat de Hristos. Uciderea lui de Paste nu are nici o bază în tradiția creștină, ci mai degrabă își are rădăcinile în Vechiul Testament.

Este un ritual sângeros, în contradicție puternică cu conceptul Învierii, care aduce cu sine reînnoirea de credință și speranță. Este un ritual ce nu este necesar într-o societate ca a noastră, deja cufundată cu violență și moarte, care servește doar pentru a satisface interesele industriei alimentare

Bravo, Dan Diaconescu! Bravissimo!

Dan Diaconescu da tuturor romanilor o lectie de rezilienta, demnitate si curaj in fata abuzurilor unui sistem. N-o sa discutam acum calitatea/continutul emisiunilor domniei sale, nici eu, nici tu, distinse cititor al acestui blog, nu suntem consumatori de "Dan Diaconescu In Direct"

DAR

in conditiile in care televiziunii de garsoniera DDTV i s-a bagat soseta in gura in cel mai jegos fel (prin CNA si doar atunci cand n-a mai raspuns la comenzile politice) Dan Diaconescu a decis altfel decat sistemul.

Criza? Care criza? Banca Vaticanului si-a cvadruplat profitul.

"Criza? Care criza? A voastra poate. Noua ne merge bine."

Asta pare sa zica raportul anual al Bancii Vaticanului, care si-a cvadruplat profitul fata de 2011.

Sigur, vorbim de cifrele oficiale, la vedere, pentru ca altfel, stim cu totii ca ascunse sunt caile si cifrele Domnului.

Papa no. 265 si-a dat demisia

Dragi Fraţi,
v-am convocat pentru acest consistoriu nu numai pentru cele trei canonizări, dar şi pentru a vă comunica o decizie de mare importanţă pentru viaţa Bisericii. După ce mi-am cercetat cugetul de mai multe ori înaintea lui Dumnezeu, am ajuns la certitudinea că puterile mele, din cauza vârstei înaintate, nu mai sunt potrivite pentru exercitarea în mod adecvat a slujirii petrine.

Vaticanul si eliberarea femeilor

Citesc de curand o stire serioasa cum ca Vaticanul(1) este de parere ca femeile(2) au fost eliberate de masinile de spalat(3) si NU de pilula contraceptiva(4).

Pentru inceput sunt necesare cateva precizari terminologice.

(1)Vatican = o piatza din Roma unde un popor mic si bizar traieste din turism funerar si vanzarea de indulgente; isi alege un conducator cat mai batran (pentru a stimula turismul funerar), conducator care pana la exitus face in general multe declaratii penibile..

(2)femeie = obiect milenar de studiu si craving al invatatilor din Vatican. Fata de acest obict de studiu acesti invatati oscileaza - tot milenar - intre groaza si mila

(3)Masina de spalat = metoda dezvoltata de civilizatia tehnlogica controlata de barbatii heterosexuali pentru ca acestia (barbatii heterosexuali) sa isi diminueze dependenta fatza de femeie.

(4)Pilula contraceptiva = metoda dezvoltata de industria chimico-farmaceutica care ii ajuta pe barbatii heterosexuali sa se concentreze in ACUM si AICI in loc sa fie ingrijorati de ATUNCI si ACOLO. Sau, doamne-fereste, sa se abata de la heterosexualitate.

Syndicate content


Smokers