Skip to Content

Unii isi urasc masinile

Trebuie sa va spun de la bun inceput ca eu nu iubesc masinile. Nu-mi plac cursele de masini, legale sau ilegale, liniutzele, nu-i invidiez pe proprietarii de jeepuri. Masinile mele ruginesc in fatza blocului pana atunci cand (foarte rar) am nevoie de una dintre ele. De obicei doar de autorulota pentru vacanta.

Insa in acelasi timp nu ii inteleg pe cei care isi urasc masinile. Sau altfel spus, care le abuzeaza fara miza. Vecinul de cort de care v-am mai povestit astazi m-a intrebat daca stiu vreo metoda de "crackuit" masina pentru ca si-au uitat cheile inauntru. N-am incercat niciodata sa deschid fara cheie nicio masina, nici proprie nici straina asa ca nu mi-am putut refuza experienta.

Un polonez binevoitor rupand cateva boabe italiana ne-a explicat ca usa se poate forta usor cu ajutorul unei pene de lemn. Ceea ce am si facut, lemnul si toporisca ruleaza fin. Apoi un umeras de sarma din cele pe care nu le-am folosit niciodata a devenit un carlig cu care am incercat in mod repetat sa agatam zavorul.

Proprietarul masinii nu parea prea ingrijorat nici de zgarieturile de la sarma, nici de posibilitatea ca penele de lemn sa deformeze usa. Pentru ca rezultatele 'hackingului' intarziau cocheta si cu ideea spargerii artistice a unui geam.

Pana la urma zavorul a cedat iar masina s-a ales doar cu vopseaua roasa pe ici, pe colo.

Peste nici o ora vad o alta scena. Un sofer ultrarelaxat parcheaza pe nisip, acolo unde nisipul e cald si pufos. Apoi incearca sa plece ambaland motorul si polizand temeinic cauciucurile. Nu parea sa fie ingrijorat de soarta cauciucurilor cat nervos ca nu putea sa scoata masina. Cu ajutorul unor binevoitori a inceput sa o imbranceasca din toate partile, asa cum imbrancesti un dusman.

N-am mai avut rabdare sa vad ce se intampla, am plecat.

Cu siguranta nu masina cu care ai venit in vacanta e dusmanul. Cred ca rage against machine e nepotrivit aici. De ce ai adormi cu piciorul pe pedala de acceleratie(!), de ce ai trage de usi ca sa le deschizi dupa ce ai lasat cheia inauntru sau de ce ai parca pe nisip ca apoi sa tragi in toate partile de masina?

Fratilor care va urati masinile exista intotdeauna si varianta trenului... Smile

Comments

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Textual smileys will be replaced with graphical ones.

More information about formatting options

CAPTCHA
Demonstreaza ca esti barbat si nu robot si raspunde la intrebarea de mai jos. :)
Fill in the blank


Smokers | articole