Skip to Content

Tony Poptămaş

warning: Creating default object from empty value in /home/paradigma/public_html/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

“De chemi calul ori nu-l chemi, el ori vine ori nu vine"

Titlul de mai sus este o perla de poptămașism culeasa de la unul din comentatorii arhiblogului, unde suntem invitati sa nu ne resemnam odata cu inchiderea contului de feisbuc al poptămaşului ci sa ii ducem feştila pe mai departe. Laughing out loud

Ridic manusa aruncata de Arhi si incerc sa contribui si eu dupa posibilitatile mele modeste la universul poptămașismelor. Fiti ingaduitori cu mine, sunt incepator insa ma straduiesc.

Si daca aveti un poptămașism favorit nu va sfiiti, abia astept sa il aud, formularul de comentarii este mai jos.

Tony Poptămaş sau despre ce inseamna sa nu ai lucrul tau

Am sa incep prin a va spune un banc, poate unii dintre voi il stiti.

Cica doi ardeleni mergeau intr-o gara cu geamantanele in mana cand porneste trenul. Incep sa alerge disperati sa il prinda, scapa geamantanele, cad, se lovesc, isi rup hainele, se umplu de sange, in final abandoneaza alergatul dupa tren si se aseaza jos epuizati.

In timp ce trenul se indeparteaza unul dintre ei zice cu durere "apoi vezi, ma, ce inseamna sa nu ai lucru' tau?"

Ce aveti, mă, cu Tony Poptămaş?

Pentru cei care ati deschis mai tarziu televizorul Tony Poptămaş este una din cele mai recente stele ale feisbucului de limba romana. Un fel de Conchita Carnacior, dar mai straight si nici nu i se vede carnaciorul sub rochita. Asemanarile cu Conchita nu sunt doar la barba sau la profesie (si dl. Poptămaş se autodeclara cantaret) ci mai ales la gradul de heitareala provocata. Pentru ca dl. Poptămaş reuseste sa starneasca multa antipatie.

Prima data am auzit numele ciudat al domniei sale intr-un post al uneia din putinele mele colege pe care le urmaresc pe facebook. Zic putine pentru ca majoritatea colegelor mele posteaza doar prostii, spam, rahaturi, platitudini fioroase. (no offence, ladies, da' pe bune, numa' prostii postati). Colega de care fac vorbire, care in general posteaza chestii interesante de data asta era indignata de existenta domnului Poptămaş si de existenta postarilor domniei sale. Evident ca m-a facut curios, am verificat, n-am inteles de ce e suparata pe el, am trecut mai departe.

Syndicate content


Smokers