Skip to Content

Tigania prezidentiala continua: "Aici sunt banii dvs"

Tigania prezidentiala continua. Bercea Mondialul, fostul prieten al fratilor Basescu ii da in judecata pe Traian Basescu si pe ginerele acestuia, Bogdan Ionescu pe motiv de saci(i) de bani dati in timp familiei prezidentiala.

Saci multi, dupa spusele Mondialului si cam fara folos din cat se vede. Bietul om e in continuare in puscarie iar Traian Basescu duce in continuare viata blanda a presedintelui in prag de pensionare la termen. Ca aia anticipata dupa cum stim a fost refuzata de Marii Licurici europeni si transatlantici...

Bercea sustine ca o veriga importanta in traseul sacilor cu bani dinspre comunitatea rroma inspre comunitatea prezidentiala era Sida, sotul Ebei. Acu', de ce ar fi trebuit sa care Sida saci la varsta lui frageda si la valoarea lui de arhitect al nepotului prezidential nu stiu, dar pana una, alta il credem pe Bercea. Deci ginerele prezidential era caraus-principal. Bercea mai reclama si un ceas cu diamante pe care i l-ar fi dat Elenei Udrea. Elena, aia cu ghiozdanel roz, trebuie sa o stiti de prin afisele PMP, unde isi face reclama ca e buna.

Mi-e teama ca dupa cele doua mandate ale domnului Traian Basescu limba romana va suferi mici transformari. N-o sa mai zicem "muschi tiganesc", o sa zicem "muschi prezidential". N-o sa mai zicem "s-a inecat ca tiganul la mal" ci o sa zicem "s-a inecat ca Basescu la final de mandat".

Cuvantul "tiganie" - care oricum e cam incorect politic - ar putea fi inlocuit cu cuvantul "presedintie", care exprima mult mai bine realitatile Romaniei de azi.

In ce "presedintie" am trait cu totii timp de zece ani! Abia astept sa se termine si sa se duca toti pe la satrele comunitatile lor din Murfatlar, Plescoi etc de pe unde au venit...

sursa foto

de aici

Comments

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Textual smileys will be replaced with graphical ones.

More information about formatting options

CAPTCHA
Demonstreaza ca esti barbat si nu robot si raspunde la intrebarea de mai jos. :)
Fill in the blank


Smokers | articole