Skip to Content

televiziune

warning: Creating default object from empty value in /home/paradigma/public_html/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

SUA va permite utilizarea dronelor de catre televiziune si film

Autoritatile SUA intentioneaza sa permita utilizarea dronelor pentru industria de media, televiziune, film, presa, asa cum se intampla in general in lumea civilizata. In Romania nu cred ca vor fi prea curand schimbari, de abia au interzis dronele. Va trebui sa ne bucuram o vreme de interdictie ca sa simtim ce cadou ni se face cand unii actori sociali (televiziuni gen) vor avea voie sa le foloseasca din nou...

Ce va face Dan Diaconescu?

Am auzit ca Dan Diaconescu in Direct ar fi primit 3 ani cu executare. Sfidarea cu postul tv scos in afara controlului marionetelor din CNA nu a ramas chiar fara urmari.

Habar n-am daca faptele pentru care a fost condamnat sunt pe bune sau este o facatura 100%. Miza condamnarii este evident una politica. Chiar daca e vinovat de ceea ce i se pune in carca Dan Diaconescu nu este un interlop oarecare. Este un tip inteligent, ambitios si fara scrupule care de ani de zile incearca sa intre in jocul rechinilor. A si reusit sa strice somnul catorva. Fiind un tip inteligent presupun ca si-a asumat asta. Ca si-a calculat optiunile si eventual are planurile B si C pregatite.

Bravo, Dan Diaconescu! Bravissimo!

Dan Diaconescu da tuturor romanilor o lectie de rezilienta, demnitate si curaj in fata abuzurilor unui sistem. N-o sa discutam acum calitatea/continutul emisiunilor domniei sale, nici eu, nici tu, distinse cititor al acestui blog, nu suntem consumatori de "Dan Diaconescu In Direct"

DAR

in conditiile in care televiziunii de garsoniera DDTV i s-a bagat soseta in gura in cel mai jegos fel (prin CNA si doar atunci cand n-a mai raspuns la comenzile politice) Dan Diaconescu a decis altfel decat sistemul.

Fata de la meteo

N-am inteles foarte bine daca a fost o gluma (reusita IMHO) facuta de colegi "fetei de la meteo" sau pur si simplu a fost unul din acele momente in care cineva acolo sus pare sa aiba simtul umorului.

Oricare varianta ar fi poanta este reusita.

Google vrea ca Youtube sa fie viitorul televiziunii

Sigur, asta nu surprinde pe nimeni. Google vrea ca ceva din ograda lui sa fie viitorul a orice. Insa Google chiar face pasi concreti pentru asta.

Un nou program s-a apucat de reorganizat toata arhiva youtube dupa canale automate, altele decat canalele stabilite de utilizator. Un fel de freetagging mai bine organizat.

Adica vrei sa te uiti la cretini care isi rup gatul aruncandu-se singuri de pe casa probabil ca va exista un canal "cretini care se arunca singuri de pe casa". Si tot asa.

Syndicate content


Smokers