Skip to Content

Supravietuirea e mai usoara separat

Ce daca eu nu am televizor si nu am colegi de munca cu care sa ies la o tigara? Stirea Zilei ma inunda din toate directiile. E primul lucru pe care il citesc mare in ziarul meu favorit de toaleta, Ring: "Andreea si Stefan Banica s-au despartit".

Trec de la cele de dimineata la online. Pe feisbuc in afara de catze, pisi si workshopurile-eveniment despre psihologia muncii stirea care este pe toate buzele buzelor este aceeasi, Andreea si Stefan, vai, nu mai sunt impreuna.

Nu-i cunosc pe cei doi altfel decat din amintiri de pe sticla de pe vremea cand aveam televizor dar ma gandesc ca poate totusi sunt mai inteligenti decat pareau. Adica pe criza asta doi oameni lipsiti de talente reale au decis ca pot supravietui mai bine separat decat impreuna, ceea ce este in principiu corect.

Poate ca domnul Stefan Banica vrea sa obtina o pozitie mai buna in cadrul vreunei organizatii a etniei domniei sale, Partida Romilor, etc iar sotia prea moldoveanca si cu ratingul prabusit il incurca la dosar.

Sau poate ca doamna Andreea are nevoie pentru micile ei proiecte personale gen "mamelor din lumea'ntreaga/trista este caprioara/etc" de un barbat care chiar stie sa produca (si sa pastreze) ceva bani. Tegumentul subtire cu cheltuiala se tine. Zanele nu mai vand bine. Iar cu sotul cantautor posesiv si lipit de tegumentul subtire al doamnei e greu de gasit sponsori, cine dreaq se baga la spart familii continand copil mic pe frigul asta?

Balada Andreei si a lui Stefan Banica jr. a fost un fel de balada greierului si a furnicii ajunsi din urma de midlife-crisis si world-crisis si propria mediocritate. Asa ca au decis sa isi continue balada si calatoria in barci diferite, in speranta ca poate si-or pastra laifstailu'.

O vorba din batrani zice ca competitia cea mai dura e pe piata celor mediocri. Iar supravietuirea e probabil mai usoara separat.

In continuare una din marturisile cantate ale domnului Banica, mai clarificatoare decat orice declaratie de presa: "nu stiu ce-a fost in capul meu atunci...n-aveai nici zestre cum era firesc...aceasta a fost o trompeta".

Pai balaure daca stiai ca a fost o trompeta de ce ai mai luat-o, teteo, fratele meu multicultural? Doar pentru ca pe atunci avea rating si decoltee ravasitoare? Ratingul si decolteele trec, trompeta ramane.

Asa cred ca si-a zis si domnul Banica, de aci si "stirea zilei".

Comments

ce poti sa spui mai mult?

"Balada Andreei si a lui Stefan Banica jr. a fost un fel de balada greierului si a furnicii ajunsi din urma de midlife-crisis si world-crisis si propria mediocritate."

Cred ca ai spus tot cu asta. Puteai sa limitezi articolul doar la fraza asta. Smile

APRECIERE

Te urmaresc de ceva timp pe Psihoterapie.net.Am vazut trimiterea si la acest site dar considerand ca 'paradigma' nu intra in sfera mea de interes, n-am deshis acest site...si uite asa fesbucul asta(ca doar limba romana e o limba fonetica, nu?) m-a luat de manuta si m-a dus taman la articolul cuplului celebru...Domnul Smith si Doamna Smith ai Romaniei, nu?

Am mai gasit eu postari pe minunatia asta de fesbuc legate de divortul celebru, care a ajuns in prim plan, drept pt. care toata lumea a uitat de cumpiri, guvernul Ponta..etc, toata lumea presupune, filozofeaza, ce mai o paine buna pt. televiziuni, ziare, etc.(hmm..ma intreb si pt. cat timp, DAR clar cu asa umor(poate umor amar/divaghez si sper ca nu-s prea pretioasa in limbaj, un fel de rasu'-plansu' lui Nichita Stanscu)MAI RAR!

Domnule psihoterapeut, am vazut articolele tale dar legate totusi de teme psihologice(ma refer la psihotrapie.net), am intrzarit umor si acolo, dar 'erai pe felia ta',cum se spune!

Eu sunt lipsita de talent, as considera un tupeu maxim sa ma apuc eu sa scriu ce si cum vis-a-vis de scriitura Domniei tale, dar zau..pe cand o carte? Sau daca nu o carte, o rubrica saptamanala intr-un ziar serios(sau poate ai si nu stiu eu). Monologand, vine intrebarea:psihologia prin insasi profilul ei, studiile aferente, isi aduce aportul la darul scrisului?

Si aum, o intrebare cat se poate de banala si pragmatica!Ai vreun buton like pe site-ul asta ca orice blogger care se respecta care va sa zicatelea?

s-a rezolvat si cu butoanele de share

gata, s-a rezolvat si cu butoanele de share, multumesc de sugestie

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Textual smileys will be replaced with graphical ones.

More information about formatting options

CAPTCHA
Demonstreaza ca esti barbat si nu robot si raspunde la intrebarea de mai jos. :)
Fill in the blank


Smokers | articole