Skip to Content

Spania

warning: Creating default object from empty value in /home/paradigma/public_html/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Don't drink and drive

Acesta este ideea care mi-a venit spontan cand am vazut aceasta scena. Un domn asa, mai hipster, evanghelist tacut al tratamentelor naturiste cu iarba etc s-a hotarat sa isi testeze un pic viteza proprie si viteza de reactie a taurasului.

Azi am facut cea mai trista poza din vacanta asta

Azi dimineata am facut cea mai trista poza din vacanta asta.

Vorba bancului, nu intotdeauna castiga toreadorul. Mai ales cand toreadorul este un copil neexperimentat, intrat in arena doar sa simta un pic de adrenalina.

Mi-ar fi placut ca in poza in locul copilului sa se afle Basescu. Sau daca nu se poate Basescu atunci macar Ponta. Udrea s-ar fi aflat degeaba, ca ea pare obisnuita cu loviturile sub centura.

Soy un Rumano en Madrid

In Spania e sezonul de caldura mare, ziua oamenii stau mai mult prin case si terase, o ard pe internet si se distreaza si ei cum pot. Zilele astea au lansat o parodie la adresa romanilor din Spania sau, mai precis, ce inteleg spaniolii prin romani. Adica tiganii care le fac viata grea, hotii de buzunare, cersetorii, prostituatele etc.

E greu sa le explici spaniolilor ca aia pe care ii vad ei nu sunt romani, ci tigani. E greu sa le explici asta uneori romanilor (mi-a zis mie unu' recent "ce, ba, adica cum, tiganii nu sunt si ei tot romani?"), care nu fac diferenta intre etnie si cetatenie.

Viata e grea. Iar cand esti prost e si mai grea.

Titlul este un citat atribuit lui John Wayne. Daca JW a spus intr-adevar asta sa nu, e neinteresant, citatul are valoarea lui de adevar.

In general nu e usor sa mergi cu avionul, trolley-uri grele, control corporal ca sa n-ai chestii la tine, imbranceli, anxietati, se infunda urechile, n-ai unde sa iti intinzi picioarele, oboseala, plictiseala, mai o turbulenta, mai un copil care urla de zici ca il opereaza etc etc.

Dar cand esti prost lucrurile devin si mai dificile.

Syndicate content


Smokers