Skip to Content

spam

warning: Creating default object from empty value in /home/paradigma/public_html/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Penalul Ontanu si telefonul supravietuitor

Acum vreo doi-trei ani cand m-am mutat in Irlanda mi-am pastrat si un numar de telefon din Romania. Este cel mai vechi numar pe care il am, a rezistat la vreo doua reconversii profesionale, un divort, schimbarea a cateva liste de prieteni. Un numar de telefon supravietuitor cum ar veni. Die hard.

Din motive sentimentale pun periodic pe el cativa banuti, cat sa functioneze, desi nu ma prea suna nimeni pe el. Din cand in cand doar cate un fost pacient care vrea sa ma salute. Nu e prea scump roamingul iar mie imi face bine. Cand stiu ca numarul respectiv este activ am asa un sentiment ca o parte din mine este inca prezenta in Bucurestiul profund, ala cu miros de motorina in metrou, cu miros de tigan in RATB, cu miros de Kafka la cozile de la impozite, cu miros de rahat de caine pe strada, cu miros de manele la semafoare.

Da, stiu, sunt un sentimental incurabil, nu e nimic practic la mine, deci tin in roaming in Irlanda un telefon romanesc total inutil.

Sa facem miscare cu corporatistii

Azi am primit pe email un spam mai deosebit decat de obicei.

Federatia Romana de Sport Corporatist impreuna cu Asociatia de Fotbal Corporatist doreste sa va invite sa participati la cel mai mare eveniment sportiv dedicat companiilor din Romania. Ajunsa la cea de-a 6-a editie, Cupa “CORNEL DINU”- pentru companii reprezinta o competitiei de fotbal care reuneste pe durata a 3 luni ( martie – iunie ) echipele celor mai mari companii din Romania si le ofera angajatilor acestora posibilitatea de a concura cu parteneri sau concurenti in afaceri.

Festivalul de spam

Acum vreo doua saptamani m-am trezit inundat de spam. Nu cateva emailuri cu reclama la "Vigara" (mai nou asa se scrie, ca sa trecem de filtre Smile ) ci un jet coplesitor de spam din toate pozitiile. Pe cele cateva site-uri de care ma ocup si pun cand apuc poze, nelinisti si mirari personale m-am trezit cu sute de utilizatori inregistrati, sute de comentarii, sute de pagini de continut. Inclusiv pe fotoblogul meu am gasit postate fotografii, impreuna cu texte-spam!

Google si credintele limitative

Primesc acum o luna un spam de la google. Imi faceau cadou publicitate in valoare de 150 lei. Nu am cumparat niciodata clickuri de la google, eu sunt de moda veche, cred ca sexul, apa si clickurile trebuie sa fie gratis. Sa nu dai bani pentru ele adica.

Am luat cuponul, mi-am facut cont de AdWords, am acceptat ca exista si o taxa de deschidere (neacoperita de cuponul primit cadou) si am ales cuvintele cheie care ar fi putut sa imi aduca traficul mult visat. Cam scumpicel trafic insa, cu linkuri inclusiv de 57 centi bucata...

Syndicate content


Smokers