Skip to Content

"Solutia turceasca" si avocatii

Una din speciile descrise in "StarTrek NextGeneration" ca fiind lacoma, inselatoare, distructiva, fara onoare, fara loialitate, permanent dispusa la negocieri meschine etc a fost creata descriind comportamentul avocatilor, recunosc creatorii serialului.

Vorbim de Ferengi, pentru cunoscatori. Wink

Daca si voi faceti parte dintre aceia care nu iubesc avocatii atunci o sa va placa stirea de mai jos. Aparent nici avocatii nu se iubesc intre ei.

In Virginia, undeva in SUA, patria avocatilor si tuturor mizeriilor pe care le fac, un cuplu de avocati a fost atacat in propria casa de un alt cuplu de avocati, care i-au electrocutat, injunghiat, batut, interogat(!), taiat gatul si altele.

Motivul e unul cat se poate de banal. Unul din avocatii atacati avea o firma de avocatura, iar unul dintre atacatori tocmai fusese concediat de la respectiva firma de avocatura.

Nu stiu de ce, dar povestea aceasta mi-a adus aminte de o poveste de la inceputul secolului trecut, cand primaria orasului Istambul exasperata de zecile de mii de caini fara stapani care terorizau orasul muscand oamenii i-au strans pe toti si i-au "deportat" pe o insula pustie. Unde vajnicii catei nemaiavand la indemana oameni de muscat s-au apucat sa se manance intre ei timp de saptamani intregi.

Poate ca solutia turceasca e o solutie aplicabila si cu alte populatii agresive, nu doar cu cainii...

sursa foto

de aici

Comments

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Textual smileys will be replaced with graphical ones.

More information about formatting options

CAPTCHA
Demonstreaza ca esti barbat si nu robot si raspunde la intrebarea de mai jos. :)
Fill in the blank


Smokers | articole