Skip to Content

software

warning: Creating default object from empty value in /home/paradigma/public_html/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Facebook-ul si anxietatea de abandon

De cand mi-am instalat FBpurity felia mea de viata petrecuta pe facebook s-a schimbat dramatic in bine. Au disparut reclamele cretine numite pudic "posturi sponsorizate", pot sa fac sidebar-urile sa stea fixe si in general s-au cam rezolvat toate micile comportamente asociale ale facebookului.

Insa, dupa cum spune o vorba din batrani, cantitatea totala de rau dintr-un sistem ramane constanta. Asa si cu scriptul care face facebookul mai suportabil. Mi-a simplificat viata insa mi-a bagat nitica anxietate pe usa din dos.

Sa ma explic. Pana acum mi se cam rupea ce se intampla cu lista mea de "frienzi". Adica unii (putini) dintre ei sunt prietenii mei si un lumea reala, aia cu mici si bere, insa cei mai multi sunt doar niste nume (si acelea multe false Tongue), scuzati cinismul involuntar. Asa ca arareori bagam de stire ca lista de frienzi s-a mai alungit sau a devenit mai scurta, din codru rupi o ramurea, ce-i pasa codrului de ea?

Syndicate content


Smokers