Skip to Content

social media

warning: Creating default object from empty value in /home/paradigma/public_html/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Voi ce ati fi raspuns in locul meu?

Uneori viata te ia prin surprindere. Printr-o coincidenta, printr-o intamplare.

Astazi m-a luat prin surprindere printr-o interpelare pe facebook. De felul meu ma consider o persoana spontana insa astazi n-am stiut ce sa raspund. Nici acum nu stiu.

Uneori cred ca am prea multi prieteni pe facebook. Prea multi si prea diferiti de mine...

Voi ce ati fi raspuns in locul meu? Smile

Despre retinerea domnului Radu Mazare

Retinerea domnului Mazare incinge spiritele si discutiile in online.

O demonstratie recenta a unor locuitori ai Constantei (evit sa folosesc cuvantul "roman" pentru ca din cate am inteles erau foarte putini romani printre demonstranti) pe modelul "free Gigi" da nastere pe pagina Antenei 3 a unor comentarii delicioase, ca de obicei.

Remember Hi5?

Remember Hi5? Laughing out loud

Astfel, aproximativ 9 milioane de persoane în SUA şi circa 2 milioane în Marea Britanie şi-au eliminat conturile de pe Facebook.

'Oamenii devin mai precauţi cu privire la viaţa lor privată în spaţiul cibernetic din cauza unor istorii intens mediatizate precum informaţiile recente privind spionajul Agenţiei Naţionale de Securitate din SUA', declară editorul revistei Cyberpsychology, Behaviour and Social Networking, Brenda Wiederhold.

Despre impactul pe care il are Twitter asupra jurnalismului

Despre impactul pe care il are Twitter asupra jurnalismului.

Atentie la atentia pe care o atragi

Pe vremuri circula ca gluma refrenul unui cantecel usor modificat care zicea ca "o clipa de sinceritate te duce la Securitate". Gluma avea samburele ei de adevar pentru ca bravii ofiteri de la Securitate, in avantul lor de a-si justifica loialitatea si lefurile obraznice se agatau de orice prostie sau nemultumire pe care o auzeau pe strada.

Iar publicul larg invatase sa isi controleze ce, cum, cand, in ce fel povestea. Din motive practice.

Syndicate content


Smokers