Skip to Content

seriale

warning: Creating default object from empty value in /home/paradigma/public_html/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Voi ce faceti cand vi se termina serialul?

E o experienta pe care ati trait-o cu siguranta fiecare dintre voi. Ati vazut un serial, v-a prins chiar de la primul episod, ati vazut toate episoadele unul dupa altul, cu furie, v-ati indragostit de personaje, le-ati memorat replicile, ati inceput sa le imitati ticurile.

Si, ca toate lucrurile din viata, la un moment dat se termina. Ma rog, si viata se termina la un moment dat, dar asta depaseste cadrul postului de fata.

Dileme morale in Star Trek

Unul din lucrurile care m-au fascinat intotdeauna la Star Trek au fost dilemele morale care sfasie personajele in fiecare episod. Probabil ca este unul din secretele succesului formidabil de care s-a bucurat serialul la vremea lui.

Aproape ca imi vine sa cred ca in echipa de scenaristi s-a gasit un filosof practician sau macar cineva pasionat de filosofie.

Dealfel cam tot serialul este traversat de un fir rosu deontologic si anume "Prima Directiva" a Federatiei, aceea de a nu impune culturilor/civilizatiilor cu care intra in contact regulile Federatiei. Era sa scriu "regulile oamenilor" dar nu ar fi fost fair fata de persoanele non-umane din serial. Data sau Worf gen.

Cum se termina Breaking Bad?

Daca nu stiti ce e cu Breaking Bad probabil ca cititi postul gresit. Va spun eu totusi pe repede inainte. Un profesor de chimie middle-aged cam nemultumit cu viata lui de familist afla ca are cancer. Nemultumirea creste. Na, cine n-ar fi nemultumit sa afle ca are cancer?

Se apuca de facut ceea ce stie el cel mai bine, reactii chimice din care obtine...metamfetamina. Care, dupa cum putem banui se vinde tare bine.

Cum se termina Dexter?

Am fost un fan inrait al serialului "Dexter". Probabil il stiti. Daca nu il stiti nici nu stiti ce ati pierdut, vorba dansobolanului.

Am asteptat cu o anumita anxietate aproprierea de final a serialului. Cata vreme mai aveam multe episoade in fata mea ma simteam in siguranta. Stiam ca personajele-cheie din film Dexter, birjarul de sora-sa, inca vreo doua nu au cum sa dea coltzu'. Ar fi fost imposibil pentru a continua serialul. Eram in siguranta. Hainii de realizatori nu aveau ce sa imi faca. Nu poti sa il omori pe Dexter inainte de a se termina un serial numit "Dexter", nu ai cum.

Syndicate content


Smokers