Skip to Content

Se ascute lupta in online intre prietenii imaginari

Biserica Ortodoxa Romana s-a hotarat sa ia taurul de carne si sa se confrunte cu concurenta. Nu cu Biserica Catolica sau Bahaii ci cu nenorocitii care au invadat online-ul si care dau...sfaturi ortodoxe.

Pana acum BOR s-a mai razboit cu onlinerii, dar dar cu cei care braconau pe fatza pe campiile bigotismului, cum ar fi cu cei care vindeau acatiste si spovedanii online. Acum insa a trecut la next level, au deschis frontul si impotriva creatorilor de continut, care mai ciugulesc si ei dintr-un AdSense, dintr-un Profitshare. Ca na, stim cu totii ca content is king, scuzati cacofonia.

Asa ca barbosii au mers mai intai pe la ICI ("institutul complet inutil", cum il alinta prietenii), administratorul domeniilor cu .ro in coada, insa, cum era si firesc, aia le-au dat cu flit.

S-au spalat pe maini ca Pilat din Pont, spunand ca ei n-au nicio responsabilitate privind contentul si ca in absenta unei hotarari judecatoresti comertul cu sfaturi ortodoxe e ok. Muie, ti-am spus, cum ar zice presedintele Basescu.

Deci varianta scurta, pe pile, n-a mers. Nu le ramane Inalt Preasfintiilor Lor decat sa timbreze o plangere la judecatorie. Eu recunosc ca musca curiozitatea din mine ce dreaq or scrie in plangere. Concurenta neloiala in comertul cu remedii anti-draci? Corupere de minori la idei nastrusnice, ca pe vremea lui Socrate? Folosirea fara drept a unei marci inregistrate? Abia astept sa aflu.

Aparent BOR-ul e deranjat nu atat de calitatea sfaturilor (cica multe dintre sfaturi ar fi chiar ok, zice PR-ul lor) ci de alaturarea de sfaturi ortodoxe cu yoga, reiki, alte alea. Mda, e greu sa gasesti un mix bun.

In plus, sa nu uitam ca in comertul cu prieteni imaginari publicul-tinta consuma nu doar un singur produs, e greu sa ai un shop monobrand pe chestii de spiritualitate...

Astia cu spodevaniile online au toata invidia mea. Daca acum vreo cinsprezece ani cand mi-am luat primul domeniu cu .ro in coada ma bagam si pe eu pe piata de comert cu amanuntul de prieteni imaginari poate ca acum aveam barba, eram bogat si celebru. Insa eu, Batman, Batman, sa scriu despre psihologie si psihoterapie, nu despre apa sfintita. Asa ca astazi am doar barba. Si mai multe domenii cu .ro in coada semi-abandonate.

Doamne ajuta!

Comments

ce domenii ai? .. ma refer la

ce domenii ai? .. ma refer la alea la care ai putea renunta, poate imi vine vre-o idee

Da-mi un email si iti spun

Da-mi un email si iti spun

prietenul meu imaginar este

prietenul meu imaginar este mai imaginar decat prietenul tau imaginar Laughing out loud

hahaha, "shop monobrand pe

hahaha, "shop monobrand pe chestii de spiritualitate" tare asta Smile

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Textual smileys will be replaced with graphical ones.

More information about formatting options

CAPTCHA
Demonstreaza ca esti barbat si nu robot si raspunde la intrebarea de mai jos. :)
Fill in the blank


Smokers | articole