Skip to Content

Scotia

warning: Creating default object from empty value in /home/paradigma/public_html/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

PIB-ul Scotiei este mai mare decat al majoritatii tarilor europene

La 23.300£ (29.450 eur) Produsul Intern Brut al Scotiei este semnificativ mai mare decat al Angliei. Este mai mare decat al majoritatii tarilor europene, cum ar fi Franta sau Italia. PIB-ul Scotiei este mai mare decat al Japoniei(!).

Independenta face bine la sanatate

Independenta face bine la sanatate. Cel putin aceasta este parerea unui medic scotian, Sir Harry Burns care a declarat recent ca daca Scotia isi va obtine independenta la referendumul din 18 septembrie de anul acesta oamenii vor avea sentimentul ca au mai mult control asupra propiilor lor vieti si vor fi mai sanatosi.

41% pentru independenta Scotiei

Un sondaj recent arata ca 41% din cei chestionati vor vota "DA" pentru independenta Scotiei, la referendumul de pe 18 septembrie.

iScotland, fUK, England

Odata cu apropierea referendumului de pe 18 septembrie de anul acesta in care scotienii se vor hotari daca vor o Scotie independenta sau nu incep sa apara si problemele. Inclusiv terminologice. Cum se vor numi viitoarele state dupa un eveniment de o asemenea magnitudine si anume ruperea unei bucati consistente din actuala constructie politica numita "United Kindom"?

Albioane, nici nu stii, cat de mic incepi sa fii

Zilele acestea se duce pe ultimii sute de metri o campanie furibunda de influentare, manipulare si intoxicare a unui mic popor mandru din Europa, care de sute bune de ani refuza sa isi piarda identitatea. Este vorba de poporul scotian.

Pe 18 septembrie anul acesta poporul scotian are ocazia sa isi schimbe printr-un referendum viitorul dintr-unul care i-a fost furat sistematic intr-unul in care ii apartine. Un referendum in care va trebui sa raspunda simplu prin DA sau NU daca mai doresc sau nu sa faca parte parte din "mini-imperiul britanic" care a mai ramas.

Syndicate content


Smokers