Skip to Content

Sase secunde. Adica mi-am facut cont pe Vine.

M-am hotarat sa intru si eu in randul lumii si mi-am facut si eu cont pe Vine Daca nu stiti ce e Vine dati fuguta si aruncati un ochi, ca s-ar putea sa va placa.

Dupa ce am stat si am cugetat vreo douaj' de minute ce username sa imi aleg cand mi-am facut contul nu m-a intrebat nimeni si mi-a fost alocat un usernumber, la intamplare: 1214196563627438080. Asa ca am cugetat degeaba. Am aflat ca pot sa imi aleg un "custom url" insa doar dupa ce contul are 30 de zile vechime. Well, pana atunci pot sa ma tot gandesc si razgandesc.

Vine e un experiment social din categoria microbloggingului, in care poti inregistra si posta maximum sase secunde de video.

Bine, bine, o sa ziceti, ce dreaq poti face in sase secunde? Habar n-am, ramane sa aflam impreuna pe viitor. Wink Sase secunde afisate intr-un loop, cu sau fara sunet, care pot fi postate automat si pe contul de Twitter sau preluate intr-o pagina web.

Avantajele sunt cele ale micro-bloggingului in general: efort minim, posturi de tipul "impuls", editare video zero (asta imi place Smile ).Smokers | video_micro