Skip to Content

Sa ne relaxam un pic

Stateam deunazi pe chat cu un coleg pe teme de somn si ii spuneam ca eu nu am nicio problema in a adormi usor. Ca multi altii si eu reusesc sa adorm cu ajutorul unei imagini relaxante care imi induce o stare de bine.

Daca pentru multi romani imaginea relaxanta - in buna traditie a Mioritei - este o oaie provocatoare cu blanita generoasa, au naturel, sau eventual mai multe oi care sunt inventariate pana adormi de oboseala, eu reusesc sa ma relaxez imaginandu-mi-l pe fostul presedinte Traian Basescu ridicat in catuse de catre mascati.

Adica in imagine e un Basescu asa mititel cum e el si in realitate, cu pleoapa aia defecta, aflat in catuse lucioase putin trist si flancat de doi mascati masivi, plictisiti, ca doar sunt in timpul serviciului.

Hainele incatusatului din imaginea relaxanta difera, uneori e in costumele scumpe cu care dadea declaratii la Cotroceni, alteori e in tricourile pe care le purta in timpul suspendarilor, foarte rar e in tricoul alb cu reclama la PMP. O singura data a fost in costum de baie, proaspat scos din piscina din Vila Dante, cu apa scurgandu-se de pe el si atunci a fost total neproductiv, ca n-am mai reusit sa mai adorm deloc, de atunci evit arestarile din piscina. Mihaileanu, sediul DNA, uneori de pe strada, nu piscina.

Amicul imi spunea pe chat ca fostul presedinte Traian Basescu cade ca pisica in picioare si ca la ce visez eu nu se va intampla. Tot ce se poate.

I-am explicat ca nu am nicio asteptare de la imaginea cu Basescu in catuse, ca scopul acestei imagini nu este anticiparea a ceva din lumea reala. Daca e sa se intample se va intampla fara mine, ca e in afara controlului meu. Visul meu cu Basescu zornaind din catuse are ca scop doar sa imi induca o stare de relaxare care sa imi faciliteze somnul. Nu stiu cum e pentru altii dar pentru mine Basescu in catuse este o imagine linistitoare, de asta o si folosesc pentru relaxare.

Poate pentru faptul ca noi asociem subliminal imaginea catuselor cu siguranta, ca un raufacator odata imobilizat nu mai poate face rau, habar n-am. Oricare ar fi explicatia acestei imagini, pentru mine e una odihnitoare.

Voi ce imagini folositi ca sa va relaxati? Laughing out loud

sursa foto

Comments

Vorba lui "moartea din

Vorba lui "moartea din carpati", base lasa-mi cucu in pace Smile)

La mine e mai greu cu A3-ul

La mine e mai greu cu A3-ul pe motive de distanta mare fata de Bucuresti.

Desi ne-am potrivi si in alte privinte, intre altele sunt unul din cititorii constanti ai blogului lui Voiculescu.

Foarte Relaxant

Eu am un spirit estetic foarte dezvoltat, asa ca ma feresc de orice care il implica pe Baselu', mai ales inainte de culcare si pot apune ca am ramas un traditionalist - deci la imagini cu oi pe care le numar pana adorm.

Cred ca daca afla cei de la A3 ce preocupari ai inainte de culcare, sunt dispusi sa te faca star international. Tongue

In alta ordine de idei, nu am ceva personal cu nimeni, nici macar cu Baselu'. In cei zece ani de mandat ai sai am realizat cele mai frumoase chestii din viata mea - am scris vreo 2 romane, am facut facultatea, masterul, specializarea... Am iubit, am fost iubit, etc... Nu am avut timp sa sufar (e drept ca ma si adaptez repede la conditii aspre).

Cu toate acestea, daca cineva a fost magar, sau ce se cheama "money-materialistic-wh0re" atunci nu are decat sa plateasca. De asta exista justitie - nu sa traiasca pe salarii nesimtite si sa faca intelegeri si mai nesimtite.

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Textual smileys will be replaced with graphical ones.

More information about formatting options

CAPTCHA
Demonstreaza ca esti barbat si nu robot si raspunde la intrebarea de mai jos. :)
Fill in the blank


Smokers | articole