Skip to Content

Sa-i canti mortii la chitara

A fost primul lucru care mi-a venit in minte cand am vazut clipul de mai jos si a refuzat sa mai plece. Ca un earworm, ca o melodie care te obsedeaza, .

Un clip atat de brutal si de dens incat mie imi va lua o vreme ca sa il procesez. Un clip care vorbeste mai mult despre speranta, optimism, pofta de viata in patruzecisisase de secunde mai mult decat o fac toti ciudatii pe FB cu enelpizmele si citatele lor motivationale timp de un an la un loc cu totii.

46 de secunde in care un barbat de 33 de ani din Brazilia canta la chitara "Yesterday" in timp ce niste medici incearca sa ii scoata o tumoare din creier si sa ii salveze viata.

Pentru ca viata merita traita. Merita traite chiar si acele secunde care ar putea fi ultimele. Mai ales acele ultime secunde.

Sa-i canti mortii la chitara. Spuneti-le asta tuturor plictisitilor de viata de prin cafenele, tuturor nihilistilor de care va impiedicati pe strada.

Spuneti-le eventual ca viata nu este pentru oricine, poate ca ei nu se califica, e ok.

Insa viata este in orice caz pentru tipul din videoclip, care ii canta mortii la chitara. Mortii ma-sii de viata. Chapeau!Smokers | video_youtube