Skip to Content

S-a descoperit veriga lipsa?

O genealogista zeloasa a reusit sa descopere in final veriga lipsa dintre presedintele Obama si om restul lumii.

Este vorba, nici mai mult, nici mai putin decat de un irlandez, Fulmoth Kearney pe numele lui, care a plecat in 1850 din Moneygall-ul natal in SUA, unde a facut o cabana si ceva copii.

In final si-a strecurat niste gene in genomul lu' ala negru de respira greu care se lupta in zilele noastre cu Ursul Rusesc si kimchi-ul nordcoreean. Well, sort of.

Thanks to the discovery and memorialization of the final resting spot of Fulmoth Kearney, we now how a cradle-to-grave rendition of the life of Barack Obama's Irish immigrant ancestor.

The young fellow who left Moneygall in 1850 emigrated to Ohio where he built a log cabin, married, and had a family before moving on to Indiana and Kansas. He's well remembered in Ireland."

Nu stiu pe cine ajuta gasirea acestei "verigi lipsa". Pe irlandezi nu stiu cat de mult, au mai fost presedinti americani de origine irlandeza, iar presedintele Obama, nu ma intelegeti gresit, chiar mi-e simpatic dar nu arata a irlandez, mai degraba incurca. Pe negrii din SUA iar nu cred ca ii ajuta stirea asta, cum ca presedintele lor, care ar seamana (oarecum) cu ei de fapt are stramosi irlandezi. Ca na, asta dilueaza oarecum argumentele cum ca un reprezentant al rasei negre e suficient de organizat, performant incat sa castige niste alegeri prezidentiale. Ca de irlandezi nu se indoieste nimeni ca pot castiga tot felul de batalii si alegeri. Cu pastratul victoriei stau ei mai prost, dar asta o lasam pentru alte posturi viitoare. Wink

Ma gandesc ca toata povestea asta il ajuta doar pe Obama, care atunci cand mai scade din popularitate pe diverse teme o baga cu radacinile. Adica atunci cand negrii din SUA se revolta ca politistii ii impusca de-aiurea Obama isi aduce aminte ca e negru. Cand irlandezii nedocumentati se vaita ca #la.tatzi.ni.i.greu atunci Obama isi balangane radacina irlandeza. Iar cand presedintele Obama are o abordare holistica, cand este cu totul, la pachet, kenyano-hawaiano-irlandezo-whatever atunci fraternizeaza cu milioanele de americani cu o identitate rasiala si culturala incerta, cu cei care au o bunica hispano-cehoaica care a avut un amant greco-turc si a fost crescuta de rabinul local originar din Etiopia.

De cand am gasit-o eu ma tot uit la poza. Irlandezul de stramos al lui Obama pare desprins din manualul lui Lombroso, tipul ala cu teoria irlandezului innascut.

Deci da. Fulmoth Kearney. Sláinte. Laughing out loud

de aici

Comments

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Textual smileys will be replaced with graphical ones.

More information about formatting options

CAPTCHA
Demonstreaza ca esti barbat si nu robot si raspunde la intrebarea de mai jos. :)
Fill in the blank


Smokers | articole