Skip to Content

Rusia

warning: Creating default object from empty value in /home/paradigma/public_html/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Moldova a ales Finlanda

Titlurile diminetii de prin media de limba romana sunt pline de "Moldova a ales Rusia". De parca ar fi fost ieri vreun referendum in Republica Moldova in care cetatenii erau indemnati sa raspunda "unde vreti sa intrati maine, in Uniunea Europeana sau in Federatia Rusa?"

Sigur ca da, in acea Uniune Europeana confuza si inepta care pana acum un an le cerea moldovenilor viza pentru a-i vizita monumentele. Aceeasi Uniune care il urechea pe Basescu pentru faptul ca a dat pasapoarte romanesti la o jumatate de milion de moldoveni. Nu pentru abuzurile de putere, nu pentru harjonelile cu constitutia a fost Basescu urecheat ci pentru singurul lucru bun pe care l-a facut pentru romani si anume pentru romanii de peste Prut.

Cuba Libre

Intr-un turneu de sase zile in America de Sud presedintele rus Vladimir Putin i-a facut o vizita si vechiului aliat al Rusiei, Fidel Castro.

Nu doar o vizita de curtoazie in care au baut ceai de musetel si au depanat amintiri din vremurile in care Rusia montase instalatii nucleare in Cuba iar Kennedy & friends faceau hipertensiune ci o vizita cu ceva treaba

Mai precis Rusia a sters cu buretele o datorie istorica a Cubei de 35 miliarde de dolari si a promis investitii in Cuba in educatie, una, alta.
Partea cu educatia e ok, sa vedem cum va arata partea cu "una, alta". Smile

Imperiul Rus n-a facut mizerie cu Crimea

Rezultat incredibil la referendumul pentru independenta Crimeii. Smile Daca nu v-am facut sa zambiti inseamna ca n-a fost o gluma prea reusita.

Gata, s-a terminat. Cine ar fi crezut ca provincia rusofona va vota pentru intrarea in Federatia Rusa? Toata lumea?

Apreciez in toata povestea asta delicatetea Rusiei de a face lucrurile care trebuiau facute cat mai politicos. Militarii care au ocupat peninsula nu purtau insemne oficiale ale armatei ruse (hai ma, ca ar fi putut fi ceva "militii" locale, jeez), toata butaforia asta cu referendumul, mesajele pacifiste si politicoase adresate cancelariilor europene.

Cine a turnat-o pe Victoria Nuland?

"Rache ist ein Gericht, das am besten kalt serviert wird." - proverb klingonian

O parte din comentariile de prin media legate de iesirile in public a celor doua doamne politice, doamna Victoria Nuland care le-a urat europenilor fuck EU si domna Angela Merkel, care a zis ca oferta sexuala americana e absolut inacceptabila se centreaza, cum e si firesc, pe vinovat. Cine a dat pe goarna, pardon, pe youtube, toata povestea?

Cele trei destine ratate ale domnului Hodorkovski

Cu siguranta domnul Hodorkovski a intrat in istorie. Din pacate pentru domnia sa ca un fel de Alcibiade evreu, inteligent, frumos, norocos si intr-o poveste romantica de genul "si f***t, si cu banii luati". De trei ori la rand, caci lucrurile importante in viata sunt trei. In cazul domniei sale ratarile.

Syndicate content


Smokers