Skip to Content

Rosia Montana

warning: Creating default object from empty value in /home/paradigma/public_html/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Protestatarii cu Rosia Montana au fost goniti

Protestatarii cu Rosia Montana au vrut sa se alature marsului de ieri al federatiei din sistemul de sanatate "Sanitas", dar au fost goniti. Vai, vai, vai, acei "tineri frumosi", cum le place sa se autointituleze, au fost goniti...

Si-au manifestat apoi pe net dezamagirea pentru "lipsa de solidaritate etc". Cam ca o pitzi care i-a facut avansuri unui tip oarecare care parea disponibil iar tipul i-a spus ca, e disponibil dar are si el standardele lui...

Antisemitism, my ass. Get real, people! Jos labele de pe Rosia Montana!

Astazi am mai auzit una tare.

Comentam cu niste semi-necunoscuti pe aci, prin Vama Veche povestea cu Rosia Montana si pomenind eu in treacat de interesele straine din spatele afacerii mi-au spus ca multi dintre opozantii Rosia Montana sunt niste... antisemiti deghizati.

Sigur ca da, precis din cauza antisemitismului protesteaza lumea.

Banuiala mea e pentru 99% dintre protestatari este irelevant ca proprietarul afacerii Rosia Montana, Beny Steinmetz este israelian si ca statul israelian sprijina implicit afacerea Rosia Montana. Na, orice stat isi iubeste contribuabilii.

Syndicate content


Smokers