Skip to Content

rețete

warning: Creating default object from empty value in /home/paradigma/public_html/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

La multi ani cu traditii

Cred ca unul din cele mai negre cosmaruri ale romanului este sa i se termine tuica de Craciun sau de Pasti. Adica fix acele momente in care mirosul e tuica este asociat din ADN cu evenimentu'.

Eu nu sunt un mare fan al mirosului de tuica, dar dintr-un fel de nostalgie alcoolico-danubiano-pontica am tinut un dulap o cantitate de licoare, sa fie acolo. Cu plusul ca era facuta si de mana mea, rezultatul unui experiment (reusit as zice eu) de chimie alimentara de acum mai multi ani.

Vine si momentu' cu schimbarea de la 2014 la 2015, ala de la miezu' noptii asa ca ma gandesc ca e un bun moment sa aducem mirosul Romaniei profunde in indepartata Hibernie. Si ce miros mai romanesc ar putea fi daca nu cel de tuica handmade?

Syndicate content


Smokers