Skip to Content

Radu Beligan

warning: Creating default object from empty value in /home/paradigma/public_html/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Cel mai batran clown din lume

A murit cel mai batran clown din lume la 98 de ani. Cel mai batran clown care profesa inca, altfel banuiesc ca pot exista fosti clowni si mai batrani.

Stirea trista in sine are pentru noi, romanii si o parte buna. Moartea clownului lasa locul liber deschis pentru un alt mare clown batran roman, dl. Radu Beligan, si el inca in putere si in profesie.

Ultima clownerie pe care a facut-o o stiti probabil, aia cu mers pe stadioane ca sa distreze publicul alegator al domnului Victor Ponta.

Sa ne traiesti, Maestre

Trebuie sa va marturisesc inainte de toate ca mie imi este tare simpatic dl. Andrei Plesu. Il consider cel mai simpatic basist ever. Atat de simpatic incat uneori si uit ca este/a fost in echipa insalubrului personaj Traian Basescu. Probabil ca peste 5 ani vom si uita complet ca s-a scaldat in mocirla basesciana si va ramana doar Plesu ala simpatic, spumos, savuros, de pe la lansarile de carte ale altora sau emisiunile tv proprii. Eventual ramane si Plesu-Cel-Care-Scrie-Carti desi aci e ceva mai absent. Asa cum din Stefan Augustin Doinas s-a estompat pana la disparitie turnatorul si nu mai ramas decat poetul. Poetul si cartile sale, turnatoriile s-au scurs la canalul istoriei. In fine.

Acum trebuie sa va fac o a doua marturisire. Aceea ca mie imi este profund antipatic dl. Beligan. Antipatic pana la a-mi da deranjamente stomacale. Cu somatizarile nu te joci.

Syndicate content


Smokers