Skip to Content

proteste

warning: Creating default object from empty value in /home/paradigma/public_html/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Marsul cocalarilor pe bicicleta

Vad pe net tot felul de filmulete si comentarii vituperante despre o intamplare de ieri, de la mega-hiper-protestul biciclistilor.

Ca sa va simplific eu povestea, in cazul in care n-o stiti deja, un cocalar la volanul unei masini s-a bagat in mijlocul biciclistilor, undeva pe Bd. D. Cantemir. Inteligenta aplicata.

Gura lumii zice ca protestul autorizat se terminase deja, asa ca biciclistii prezenti pe sosea erau participanti la trafic ca toti ceilalti. Inclusiv "beamvistul" care avea dreptul sa fie acolo.

Niste alti cocalari pe biciclete au inceput sa il huiduie, sa dea cu piciorul in masina. Uite asa au intrat cocalarii in competitie, ca doar se stie ca virgula cocalarul e competitiv. Ala de la volan forta trecerea, astia ii puneau piedica cu bicicleta.

In Romania iesitul la proteste e ca iesitul la o bere cu prietenii

Imi place ce se intampla acum la Piata Universitatii. Din pacate nu reusesc insa sa imi fac iluzii ca s-ar putea obtine ceva din asta. In Romania niciodata societatea civila nu a castigat nicio batalie iesind in strada.

Bine, in Romania societatea civila nu a castigat nicio batalie in general, dar deja discutia e prea lunga.

Antisemitism, my ass. Get real, people! Jos labele de pe Rosia Montana!

Astazi am mai auzit una tare.

Comentam cu niste semi-necunoscuti pe aci, prin Vama Veche povestea cu Rosia Montana si pomenind eu in treacat de interesele straine din spatele afacerii mi-au spus ca multi dintre opozantii Rosia Montana sunt niste... antisemiti deghizati.

Sigur ca da, precis din cauza antisemitismului protesteaza lumea.

Banuiala mea e pentru 99% dintre protestatari este irelevant ca proprietarul afacerii Rosia Montana, Beny Steinmetz este israelian si ca statul israelian sprijina implicit afacerea Rosia Montana. Na, orice stat isi iubeste contribuabilii.

Syndicate content


Smokers