Skip to Content

Produse romanesti laudate peste hotare

Ma bucura ori de cate ori vad produse romanesti laudate de catre straini. Iar daca sunt straini specialisti, cu atat mai mult. Astazi ma bucura sa vad ca un pasionat de arme de foc (si specialist in acestea) din SUA lauda o jucarie romaneasca numita Micro Draco AK47 Pistol.

Un fel de pistol mitraliera ca acela pe care si-au facut toti barbatii din Romania inainte de 1989 serviciul militar, doar ca incepe brusc si se termina si mai brusc.

Teava foarte scurta, pistonul atat de scurt(at) ca iese de tot din tubul de gaze. Un fel de AK47 decupat ca un bonsai peste tot pe unde s-a putut.

Marfa romaneasca nu s-a dezmintit, s-a blocat la montare/demontare in timpul demonstratiei, dar specialistul in continuare sustine ca el personal prefera acest pistol ca pistol personal modelelor de fitze Glock gen.

Apoi face si o mica demonstrate de tras cu o singura mana (ca doar e pistol, nu?). Eu am si acum amintiri placute cu umarut invinetit ca n-am tinut mizeria de obiect suficient de bine fixat in umar.

Desi marfa romaneasca din pacate n-o sa-l gasiti prea curand in ofertele de la Emag sau Flanco. Daca va plac acest gen de produse romanesti va trebui sa treceti oceanul si va bucurati de ele acolo... Laughing out loudSmokers | video_youtube