Skip to Content

presa

warning: Creating default object from empty value in /home/paradigma/public_html/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Cum se mai distreaza tinerii tigani din Romania. Cum ii mai prezinta presa britanica.

O inregistrare video care a devenit virala in ultimele zile. Cativa tineri tigani din comuna Jilava prind o batrana pe care o invart in cerc, amuzati de tipetele de groaza ale batranei.

Asa se distreaza ei, tinerii tigani, dupa ce vin probabil de la cursurile scolilor postdoctorale pe care le frecventeaza, mai invart cate o batrana speriata, ca sa isi mai demonteze stresul cauzat de activitatile intelectuale.

Pe mine nu m-a revoltat cum se distreaza adolescentii tigani, ca n-ar fi o noutate, ci m-a revoltat cum sunt prezentati in presa europeana. De exemplu Dailymail isi informeaza cititorii cum ca cei trei agresori ar fi romani.

Ma gandesc, stimati jurnalisti online britanici, ca nu e ok sa va dezinformati cititorii. Daca, de exemplu, in Anglia voastra cea ploioasa trei tineri din Nigeria sau Pakistan ar fi invartit o batrana ati fi scris "trei tineri englezi agreseaza o batrana"? Ce ziceti?

Syndicate content


Smokers