Skip to Content

polical correctness

warning: Creating default object from empty value in /home/paradigma/public_html/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Mesterul Manole. Incercare a unei variante corecte politic.

Balada corecta politic pe care v-o propun incepe clasic cu Mesterul Manole, un constructor cu ceva aplecare catre alcool, narcisism si simpatii masonice. Mesterul Manole cu nevasta din dotare, Ana, simpla, mai de la tara, care ignora alunecarile bahice ale sotului stand acasa si crezand in misiunea sotului.

Dar cum sedentarismul nu face bine, sotia constructorului a inceput sa se ingrase. Iar constructorul mai din cauza alcoolului, mai din lipsa de buget a tot amanat momentul bodybuildingului nevestei pana cand intr-o dimineata privind-o cum dormea asa, dezorganizata in pat a avut inspiratia sa o masoare cu ruleta. Orice constructor are o ruleta pe noptiera. Daca n-are, nu e constructor.

"Gay cake" sau o poveste despre granite

O poveste despre political correctness si granite.

A fost odata ca niciodata o cofetarie in Irlanda de Nord care a primit comanda sa faca un tort pe care trebuia sa scrie "support gay marriage".

Patronii cofetariei, buni crestini considerau ca, asa cum zice Biblia, casatoria are loc intre un barbat si o femeie asa ca au refuzat sa scrie pe tort ceea ce voiau cumparatorii.

Deci sa ne intelegem cofetaria n-a refuzat sa vanda un tort unui client pentru ca era homosexual, ci a refuzat sa scrie pe un tort ceva ce contravenea principiilor de viata ale patronilor. Si legii.

Da, legii in vigoare, pentru ca, spre deosebire de UK in Irlanda de Nord casatoriile homosexuale nu sunt legale.

Nu inteleg de ce Taoiseach-ul si-a cerut scuze

O poveste care da cu virgula indiferent din care parte ai privi-o.

Taoiseach-ul Enda Kenny (prim ministrul irlandez) si-a cerut scuze de la doua familii de tigani originari din Romania, carora anul trecut Garda le-au luat doi copii pe motiv ca erau blonzi si cu ochi albastri pentru a verifica daca acei copii le apartin sau nu.

Politistii au primit o sesizare cum ca familiile de tigani au copii care nu le apartin pentru a primi ajutoare mai mari asa ca le-au facut o vizita, au vazut si ei copiii blonzi si parintii mai putin blonzi si s-au hotarat sa lamureasca lucrurile.

Dupa o zi in care s-au facut verificarile necesare (teste ADN) copiii cei blonzi au fost inapoiati parintilor neblonzi iar ONG-urile care se hranesc din intamplari ca aceasta n-au ratat ocazia de a vorbi in public de rasism si prejudecati, sa manance si gura lor de ONG-uri ceva.

Syndicate content


Smokers