Skip to Content

Orange

warning: Creating default object from empty value in /home/paradigma/public_html/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Masuratori Orange sau arta de a fura legal

La una din cartele prepaid Orange pe care le folosesc este si ceva internet inclus. 400mb de folosit ziua, 800 mb de folosit noaptea scrie pe hartie. Am bagat SIM-ul in tableta adusa de Mos Nicolae dezamagit de Black Friday si am folosit traficul la chestii lumesti, mai un email, mai un feisbuc. Azi noapte conectarea la internet si-a dat duhul. Ma uit la ce zice tableta si zice ca am consumat aprox. 200mb. Ma gandesc ca oricat de prudenta ar fi estimarea se incadreaza in cei 400+800 vanduti de Orange.

Orange Romania, mereu surprinzatori. Adica sa muriti in chinuri!

Aparent nu sunt in stare sa invat intotdeauna din greseli. Dupa sute de ore petrecute la telefon de-a lungul anilor cu serviciul de clienti Orange, abonamente de date in care era promisa viteza de 43mbps care n-a trecut nici macar accidental de 1,5mbps, facturi emise dupa terminarea contractului, etc, etc. am uitat toate mizeriile si m-am gandit ca in vacanta o buna solutie de backup pentru internetul mobil ar putea fi o optiune de internet prepaid.

Orange s-a transformat din JAF in JEG

Pana de curand facturile pe care le primeam de la Orange Romania aveau prefixul JAFxxx. Probabil umor involuntar, nu ii cred atat de subtili.

Din motive de servicii proaste si preturi obraznice m-am hotarat sa renunt la ei. I-am anuntat, s-a terminat, la un moment dat am fost anuntat ca mi-a mai venit o factura (dupa ce incetasem abonamentul), cu obraznicii, somatii etc.

Am decis sa imi simplific viata si sa platesc factura emisa dupa renuntarea la abonament. M-am gandit ca pentru 70 de lei nu merita sa deranjez un avocat. Life's good. Mai ales fara Orange Romania. Astazi insa mi-a venit o noua factura care contine penalitati la faptul ca cea emisa aberant n-a fost platita la timp.

Syndicate content


Smokers