Skip to Content

Oare n-o fi de la blugi?

Stiti bancul cu domnul care a mers la doctor ca avea ceva usturimi in testiculul stang? Daca nu-l stiti vi-l spun eu pe repede inainte.

Deci merge domnul la doctor acuzand usturimile iar acesta il examineaza si ii spune cu tristete ca e foarte grav, deja testiculul era cuprins de gangrena, era deja albastru, asa ca a fost amputat in graba. Apoi urmeaza la o saptamana o a doua consultatie, infectia se extinsese si la al doilea testicul, apoi urmeaza si amputarea penisului, devenit si acesta intre timp albastru. Nu te joci cu gangrena.

La urmatoarea consultatie, in timp ce il vede imbracandu-se medicul se intreaba cu voce tare "oare n-o fi de la blugi?"

Mi-am adus aminte de bancul acesta medical citind azi dimineata o stire cum ca o doamna de 35 de ani a paralizat din cauza blugilor.

Squatting in skinny jeans for a long period of time has been linked to damage of the muscles and nerve fibres in the legs.

Ca orice intamplare medicala cu talc s-a transformat si intr-un pic de studiu de caz publicat in Journal of Neurology, Neurosurgery and Psychiatry

Deci, da, acum e oficial. Blugii nu doar ca albastresc testiculele (cine are) dar provoaca si paralizii.

Cred ca azi o sa imi iau niste pantaloni scurti, ca nu prea mai e vreme de blugi...

de aici

Comments

atentia costa

Atentia vine cu un pret nu-i asa? Probabil ca femeile islamice nu se simt amenintate de o asemenea problema, in afara de situatia in care poarta blugi stramti pe dedesubtul hijabului. Dar de ce ar face asta, nu-i asa?

Si nici barbatii islamici nu

Si nici barbatii islamici nu cred ca se simt amenintati, am vazut azi cativa pe strada, ca tot suntem in plin Ramadan, purtau un fel de fuste inflorate. Sandale aveau, niste posetute le mai lipseau...

Vezi, e greu uneori sa facem

Vezi, e greu uneori sa facem distinctia intre gluma si bullying. Iar islamicilor le vine si lor greu sa faca diferenta intre argumente si atacuri. Asata din cate am observat eu.

Nela, daca faci o aluzie

Nela, daca faci o aluzie finutza la mine sa stii ca departe de mine intentia sa hartuiesc pe cineva pe online sau offline...

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Textual smileys will be replaced with graphical ones.

More information about formatting options

CAPTCHA
Demonstreaza ca esti barbat si nu robot si raspunde la intrebarea de mai jos. :)
Fill in the blank


Smokers | articole