Skip to Content

nume de domenii

warning: Creating default object from empty value in /home/paradigma/public_html/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Ebola de vanzare

Cand oamenii au prin batatura lucruri care nu le trebuie le fac cadou sau le arunca. Eventual incearca sa le vanda, daca au vreo sansa sa ia ceva pe ele.

Acelasi lucru se intampla si cu numele de domenii. Uneori iti aluneca mana pe ENTER si cumperi unul, doua nume de domenii care descoperi repede ca nu iti folosesc la nimic. Eu am traversat des experienta aceasta. Unele le-am facut cadou, altele foarte putine le-am vandut, cele mai multe le-am abandonat. Le-am lasat sa moara in tihna.

.press si .website

A inceput partea de preinregistrare pentru doua domenii noi, "press" si "website".

Daca "website" ma lasa nemuritor si rece (personal mi se pare inutil iar felul in care il marketeaza, drept un concurent direct al batranului Dot Com e un pic jenant Smile ) in schimb "press" imi place.

Singurul lucru care nu imi place la Dot Press este pretul, 100$ in partea de preinregistrare iar apoi probabil 75$.

Aventuri irlandeze. Cu Dot IE adica.

De-a lungul timpului am inregistrat zeci de nume de domenii, care mai de care mai exotice, la vreo zece registrari diferiti. Am avut (sau am inca) .name, .photography, .mobi, nume nationale .de, .eu, .ro etc etc. Nimic special pana aici. Credeam ca le-am vazut pe toate in materie de dificultate de a gasi formularul de setare a DNS-urilor sau de plata. Credeam pana azi.

N-am de lucru (o fi de la canicula din Bucuresti) si ma hotarasc sa imi iau si un nume irlandez ".ie", asa, ca sa am si eu o jucarie irlandeza. Smile

Syndicate content


Smokers