Skip to Content

Nevestele, mereu surprinzatoare

Nevasta unui japonez a reusit sa ii mai dea o teapa si dupa ce a murit. Ea lui, nu invers.

Mai precis, dupa ce doamna l-a chinuit ani de zile la un moment dat doamna a trecut la cele vesnice. Probabil in mod natural, dar nu despre asta e vorba.

Sotul chinuit s-a gandit sa faca ceva cu ura acumulata impotriva sotiei si sa o dizolve intr-un mod simbolic. Probabil ca un psihoterapeut asta l-ar fi stafatuit, sa caute ceva simbolic pentru comportamentul sotiei, calitatea relatiei pe care au avut-o si sentimentele lui pentru ea.

Asa ca omu' a luat cenusa defunctei sotii si a aruncat-o in toaleta unui supermarket. Poate ca pe saracul om cu cumparaturile l-o fi chinuit bestia, cine stie?

Insa lucrurile n-au mers prea bine pentru el. Prin cenusa se aflau si fragmente de oase incomplet distruse asa ca angajatii de la curatenie au inceput sa se intrebe ce o cauta o bucata de mandibula umana in WC. In final au gasit raspunsul cu ajutorul politiei iar acum procurorii pregatesc un caz de zile mari cu acuzatia de “abandonarea cadavrului”. Tehnic vorbind nu era tocmai cadavru dar presupun ca in codul penal japonez nu e prevazut in mod expres ca n-ai voie sa arunci cenusa sotiei intr-un WC public.

Nush' de ce, dar povestea aceasta suprarealista mi-a adus aminte de bancul cu cei doi ardeleni care discutau despre neveste:

"Sotia mea e un inger", zice primul
"Nici a mea nu e om", ii raspunde al doilea

Sayonara!

de aici

Comments

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Textual smileys will be replaced with graphical ones.

More information about formatting options

CAPTCHA
Demonstreaza ca esti barbat si nu robot si raspunde la intrebarea de mai jos. :)
Fill in the blank


Smokers | articole