Skip to Content

nedumeriri

warning: Creating default object from empty value in /home/paradigma/public_html/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Ce o fi fost asa de nemaipomenit la Mandela?

M-am gandit sa astept un pic sa il bage pe Mandela in groapa ca sa scriu ceva despre el. Despre morti numai de bine. Din decenta.

Nu va panicati, nu vreau sa zic nimic de rau de Mandela, vreau doar sa imi exprim uimirea de prezentarile pe care le-am vazut in media in ultimele zile, de cand a dat coltzu'. Titan, personaj gigantesc, fenomen, alea, alea, mai aveau un pic si il faceau sfant cand nici nu terminasera bine imbalsamarea.

Nu inteleg ce a facut extraordinar animalul politic Mandela. A fost categoric un tip luptator, rezistent, care s-a pus de-a curmezisul sistemului din care facea parte si si-a promovat cu incapatanare etnia. Lucru care ar trebui dealtfel sa il faca si alesii nostri. Lucru pe care l-au facut si Hitler si Saddam Hussein si sionistii sau liderii Sinn Fein. Lucru pe care il fac si ungurii din Harghita/Covasna de 23 de ani, si albanezii din Kosovo. Si anume sa isi promoveze propria etnie/rasa/popor. Ce o fi asa de iesit din comun sa ii promovezi pe ai tai?

Syndicate content


Smokers