Skip to Content

neanderthal

warning: Creating default object from empty value in /home/paradigma/public_html/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Neanderthal song

Un grup de paleontologi se aduna cu ceva treaba de-a lor, de-a paleontologilor intr-o pestera care considerata a fi ultimul loc cunoscut in care au trait rudele noastre cele mai apropiate, neanderthalii. Gorham’s Cave in Gibraltar. Undeva acum 28.000 de ani. Plus minus cativa.

La sfarsitul lucrarilor pe care le-au avut unul dintre paleontologi scoate chitara din dotare si canta o piesa compusa de el, "Last Man Standing"

Omul de Neanderthal si planificarea

Intr-o discutie cu un amic acesta exclama cu adresa la unii dintre semenii nostri de alte etnie/rasa: "Sunt niste neanderthali, n-au niciun pic de simt de planificare. Daca le dai azi o suta de lei maine nu mai au nimic." E mai putin important care sunt semenii la care facea referire, n-am sa pomenesc acum de ei spre satisfactia viermilor cei neadormiti ai ONG-urilor care vaneaza exprimari mai plastice despre etnii si rase, ca poate cu ocazia exprimarii plastice mananca si gura lor ceva.

Ce mi-a atras insa atentia in discursul amicului meu era nedreptatea pe care o facea Omului de Neanderthal.

Syndicate content


Smokers