Skip to Content

muzica

warning: Creating default object from empty value in /home/paradigma/public_html/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Dilema muzicala

In miscarea mea browniana pe internet m-am pricopsit cu o dilema muzicala.

Vazand clipul de mai jos am urmatoarea problema: este vorba de un instrumentist care in lipsa unor tobe obisnuite canta si el la ce are la indemana sau vorbim mai degraba de o trupa de 5 artisti care participa fiecare in felul lui?

Voi ce parere aveti?

The Lidl Song

In general suntem obisnuiti ca un "lovebrand" sa fie un laptop, un telefon, o masina, mai rar un pantof (ati auzit de Clarks? Smile ). Dar un magazin alimentar?

Ei bine, uite ca a aparut si cineva care iubeste magazinul "Lidl". Il iubeste suficient de mult incat i-a compus si un cantecel si i-a facut si un fel de videoclip.

Acuma daca i-or fi facut cinste si aia de "Lidl" cu ceva produse in curs de expirare pentru cantecel nu stiu, nu sariti, haterilor, nu ma intereseaza. Chiar daca ar fi asa ideea cu cantecelul e foarte misto.

Punk's Not Dead

Asa se canta Bach. La chitara

Asa se canta Bach. La chitara. Like a boss.

Pink Martini si Maria Tanase

La 100 de ani de la nasterea Mariei Tanase Pink Martini o omagiaza cum se pricepe mai bine , interpretandu-i un cantec adica.

Suna bine, poate un pic cam prea "americanesc", in sensul in care inteleg americanii muzica oriental-romaneasca, nu comentam accentul canteretei (ca na, suntem chit, nici americanii n-au zis nimic de Iliescu al nostru cand cu "za ducks come from za trucks") dar de sunat suna chiar bine. Concurenta serioasa la "Dead Can Dance" sau bregoviciuri.

Pink Martini cu Storm Large (mie mi-ar fi placut cu China Forbes).

"Pana cand nu te iubeam", in 2 august 2013.

Enjoy

Syndicate content


Smokers