Skip to Content

Monica Macovei nu a plagiat

Probabil ati auzit de povestea cu logo-ul campaniei electorale al Monicai Macovei care a fost furat (sau plagiat, daca va place mai mult cuvantul) de pe internet.

Daca n-ati auzit, le gasiti usor pe amandoua. Pe al doamnei Macovei cu un search gen "Monica Macovei presedinte" iar originalul pe Vimeo cu un search dupa "Good Momming".

Nu ca ar fi neaparat o problema ca Monica Macovei a plagiat. Tehnic vorbind nici macar nu a facut-o ea, ci echipa de "creativi" care se ocupa de campania ei electorala.

Intr-o tara normala, cu un candidat normal intr-o asemenea situatie si-ar fi asumat responsabilitatea, atata cat exista. Sa o recunoasca, sa dea un sut in curul creativilor, etc. Daca imi prind copilul ca a furat o guma din alimentara nu ma sinucid si nu imi lichidez copilul. Dar o reactie ferma, sa il scutur un pic de exemplu si eventual sa platesc guma furata tot pot avea. Adica lumea se asteapta sa am o reactie.

Doamna Macovei nu are nicio reactie responsabila. Singura reactie este de genul nu a fost plagiat, bre, a fost doar o "suprapunere de idei". Si nu vine de ea, ci de la "creativi". Ea nu se simte obligata sa aiba reactii. Nu ca ar fi penal furtul unui logo (care mai e si urat pe deasupra) dar reactia (de fapt lipsa reactiei) spune cate ceva despre candidatul la presidentia Romaniei, doamna Monica Macovei chiar ea. O forma eleganta de a-si incheia cariera de artizan al gestapoului basescian.

Cand aud stiri despre oamenii acestia, Traian Basescu si camarila am senzatia ca Romania are nevoie de o vacanta dupa ce din aceasta toamna vor deveni istorie. Noi, cu totii avem nevoie de o vacanta dupa ce Traian Basescu va deveni istorie. Si nici lui Traian Basescu nu i-ar strica doi ani de vacanta. Sau mai multi, in functie de cum se hotarasc fostii colegi ai doamnei Macovei. Vorba cantecului popular, fara numar. Wink

sursa foto

de aici

Comments

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Textual smileys will be replaced with graphical ones.

More information about formatting options

CAPTCHA
Demonstreaza ca esti barbat si nu robot si raspunde la intrebarea de mai jos. :)
Fill in the blank


Smokers | articole