Skip to Content

Monica Iacob Ridzi

warning: Creating default object from empty value in /home/paradigma/public_html/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

A mai picat o piesa

A mai picat o piesa din complicata masinarie basista care a controlat Romania in ultimii zece ani. Controlat si muls cu tandrete.

E vorba doamna Monica Iacob Ridzi, fost ministru basist, a carei condamnare cu executare la cinci ani de inca acum un an a ramas azi definitiva.

Si pentru ca acum e la mare moda sa iti arati latura umana pe un blog personal, ieri doamna Monica ne povestea pe blogul dansei, intr-o incercare stangace de fellatio benevolentiae ca dupa intentiile ei a fost aproape o maica tereza pedelista:

Ridzi-pitzi, sportul mintzii

O stire care a trecut pe nedrept aproape neobservata: Monica Iacob Ridzi, fostul ministru pedelist al Tineretului si Sportului a fost condamnata la 5 ani cu executare.

Din cate imi aduc eu aminte dna Monica Ridzi a fost condamnata pentru fapte de coruptie similare cu cele pentru care a fost bagat inauntru prima tura dl. Adrian Nastase, "Trofeul Calitatii" gen. In cazul dlui Nastase cineva a furat ca sa ii finanteze un pic campania electorala.

Syndicate content


Smokers