Skip to Content

Mircea Solcanu

warning: Creating default object from empty value in /home/paradigma/public_html/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Mircea Solcanu a disparut

Am vazut ca netul de limba romana (ma rog, vorba lui Iliescu, "o anumita parte a netului) vuieste de faptul ca Mircea Solcanu a disparut. E de negasit. Telefoanele ii sunt inchise, nu l-a mai vazut nimeni, prietenii, colegii nu stiu nimic de el.

Stiind maidanezofilia cronica de care suferea Mircea Solcanu ma gandesc sa nu fi patit - Doamne fereste! - vreo rusine cu maidanezii, adica sa se fi dus sa se converseze cu ei si aia, ma rog, intelegeti voi, sa il manance maidanezii, pardon de expresie.

Unii comentatori specialisti in solcanologie aplicata au emis teoria cum ca vedeta s-ar putea afla in Italia, unde mama lui este femeie de serviciu.

Soc si groaza, Mircea Solcanu si-a dat demisia

O vorba din batrani (batranii incarcerati) spune ca "degeaba stai cu spatele la perete daca dormi cu gura deschisa".

Mircea Solcanu, fosta vedetutza de carton a postului Acasatv a aflat asta pe propria piele. Dupa ce a iesit grav din decorul realitatii si a bunului simt elementar.

Initial a sters postarea halucinanta in care le ura parintilor carora cainii salbatici din Bucuresti le-au sfasiat un copil sa le moara si cel de-al doilea. Apoi si-a cerut din varful labiilor un fel de scuze. Apoi a inceput sa se bucure se sutele de comentarii...de sustinere de pe facebook, in care alti distrusi maidanezofili ca si el ii spuneau "bravo, baiete, ce le-ai zis-o alora cu copilul mancat de caini care urasc cainii, asa, asa".

Mircea Solcanu, nesimtirea nu este genetica

Ce se intampla cand gandesti cu acelasi organ cu care faci sex? Organ care nu e facut - evolutiv vorbind - nici pentru una, nici pentru alta, ci pentru lucruri total diferite.

Raspuns simplu: postezi pe facebook un mesaj ca cel postat de Mircea Solcanu.

Syndicate content


Smokers