Skip to Content

migranti

warning: Creating default object from empty value in /home/paradigma/public_html/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Noi suntem poporul!

Face clabuci pe internet zilele acestea un videoclip de o banalitate exasperanta. Niste migranti ilegali din Germania stau intr-un autobuz care i-a adus de pe undeva la un centru de primire pentru azilanti. Din motive pe care nu le stim levantinii nu vor sa se dea jos din autobuz. Poate ca nu le place centrul, poate ca e prea departe de centrul orasului, poate ca n-are moschee, nu stim.

Politia germana pazeste autobuzul de niste platitori de taxe si impozite din Germania care striga ca din gura de contribuabil "Wir sind das Volk". Intre noi fie vorba acesta a fost un slogan genial cu care, atunci cand istoria a fost pregatita, est-germanii au scapat de clasa lor politica stalinista care nu intelegea ce se intampla si freca menta in continuare in vechile scaune.

Poporul ales nu iubeste migrantii

Locuitorii statului Israel, descendenti ai unor nesfarsite generatii de refugiati in toate tarile mai mult sau mai putin prietenoase ale Europei odata cu stabilirea lor permanenta (sau cel putin asa pare, deocamdata, permanenta) in teritoriile Palestinei se pare ca au pierdut gustul pentru intelegerea migratiei, migrantilor si problemele lor.

Cele cateva mii de africani care au avut proasta inspiratie sa isi incerce norocul prin Israel tocmai o afla the hard way.

Sub forma israelienilor care striga pe strada "africanii inapoi in Africa".
Israelienii sunt un exemplu de toleranta, empatie, intelegere, caldura umana. Dupa spusele BBC termenul corect politic al israelienilor pentru migranti este "infiltrators".

Nici nu vreau sa ma gandesc cam cum suna termenii lor incorecti politic. Laughing out loud

Syndicate content


Smokers