Skip to Content

McDonald's

warning: Creating default object from empty value in /home/paradigma/public_html/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

McDonald's se da la hipsteri

McDonalds s-a hotarat sa (re)atace sectorul de hipsteri, destul de neglijat in ultima perioada.

Miscarea e una simpla si buna, ca sa nu zic geniala, ca nu prea imi place cuvantul. Mai precis au tradus conceptul de McDrive la un sector mult mai drag hipsterilor (care, oricum, nu prea au masini) adica la biciclete. Au facut McBike.

Te duci cu bicla la frumos, pe aleea rezervata doar Tie, Biciclistule Superior, ghiseul de comanda e la inaltimea bicicletei Tale iar cutia in care iti este servit meniul McDonalds e intr-adevar una misto gandita. Cu un carlig cu care se agata de ghidon, tine bautura rece separat de cartofii calzi. Inteligent. Bravo, McDonalds!

Primul McDonalds din Vietnam

Citesc pe net ca in Vietnam s-a deschis primul restaurant McDonalds. Mare stire mare, povestea de dragoste a vietnamezilor pentru McDonalds. (O sa il numim temporar asa, "restaurant", in lipsa unei denumiri mai bune.)

O sa spuneti ca n-ar fi mare smecherie, Vietnamul de mult timp face afaceri cu SUA. De exemplu, una din cele mai lucrative este sa exporte in SUA fier vechi continand in mare masura bucati de bombe & echipament militar american din timpul razboiului (nu e banc, e pe bune). Asa ca un restaurant american nu e nimic neobisnuit.

Syndicate content


Smokers