Skip to Content

masini

warning: Creating default object from empty value in /home/paradigma/public_html/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Cea mai mica masina din lume

Care este cea mai mica masina din lume? Vorbim de masini de serie, care au fost fabricate si vandute in lumea reala, nu prototipuri.

Cat de mica sa fie o asemenea masina? Suficient de mica incat sa intre intr-un lift obisnuit de persoane? Suficient de mica incat sa poata fi condusa prin birou la serviciu?

Se pare ca a existat o asemenea masina, "Peel P50", fabricata in Insula Man intre 1962 si 1965. Nu are marsarier insa are in spate...un maner de care poate fi apucata si scoasa "manual" cu spatele din tot felul de locuri si situatii. Smile

Cum NU se fuge de la locul accidentului

Are si fugitul de la locul accidentului o logica a lui. De exemplu daca nu vrei sa fii vazut si sa minimezi pagubele. Sa nu platesti reparatiile gen.
Nu fugi de la locul accidentului doar ca sa afli in treaba, ca sa zica lumea "da, ba, saracu', macar a incercat." Smile

De ce sa fugi cand fuga devine mai costisitoare decat ramasul pe loc?

Sper sa aiba grija de tine, baby...

In ultimii patru ani am avut o relatie speciala cu jucaria mea favorita, o autorulota mititica, naravasa, cu toane, dar inteligenta si fidela.

Nu era prima autorulota din viata mea, acum vreo douaj' de ani am mai avut una, si aceea cu un trecut complicat (a fost initial masina de politie, apoi a apartinut unui conte cu acte in regula, apoi unui club de cutzofili, avea pictati niste soricari lungi pe ambele parti...). Si a avut un final trist, nedemn pentru o autorulota.

Unii isi urasc masinile

Trebuie sa va spun de la bun inceput ca eu nu iubesc masinile. Nu-mi plac cursele de masini, legale sau ilegale, liniutzele, nu-i invidiez pe proprietarii de jeepuri. Masinile mele ruginesc in fatza blocului pana atunci cand (foarte rar) am nevoie de una dintre ele. De obicei doar de autorulota pentru vacanta.

Insa in acelasi timp nu ii inteleg pe cei care isi urasc masinile. Sau altfel spus, care le abuzeaza fara miza. Vecinul de cort de care v-am mai povestit astazi m-a intrebat daca stiu vreo metoda de "crackuit" masina pentru ca si-au uitat cheile inauntru. N-am incercat niciodata sa deschid fara cheie nicio masina, nici proprie nici straina asa ca nu mi-am putut refuza experienta.

Syndicate content


Smokers