Skip to Content

Mark Gitenstein

warning: Creating default object from empty value in /home/paradigma/public_html/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Dl. Ghiţănştain si flotarile lui logice

Dl. Ghiţănştain (sau cum se scrie, ca la astia nu stii niciodata precis cum se scrie corect, cum se pronunta corect sau ce e corect in general) a propus de curand poporului roman o flotare logica spre luare aminte: ceva cum ca (citez din memorie) asa cum in SUA afro-americanii (negrii adica) au facut rapid trecerea de la organizarea de dormitor de pe plantatii la organizarea politica de tipul I have a dream tot asa ar trebui ca afro-romanii nostri sa faca trecerea de la organizarea locala, de grupuri mici operand in autobuze etc la organizarea mai mare politica. Partida rromilor gen.

Buun. Am tras adanc aer in piept, am bagat repede un lamaze ca sa imi recapat suflul grav perturbat de la flotarea logica si am incercat sa inteleg cam ce ar vrea omu' sa zica. Inainte de toate ca afro-americanii de care face dansul vorbire n-au venit ei in America asa, de plictiseala, ci au fost adusi cam cu japca pentru cules bumbacul, una, alta. Remember?

Syndicate content


Smokers