Skip to Content

Malaezia

warning: Creating default object from empty value in /home/paradigma/public_html/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Propuneri "Malaysia Airlines"

Un director al companiei "Malaysia Airlines" a propus crearea unei agentii independente care sa stabileasca care rute aeriene sunt sigure si care nu. O forma indirecta de a spune ca vinovati pentru dezastrul din Ucraina sunt cei care au autorizat acel culoar aerian.

Despre ghinioane, coincidente si teorii ale conspiratiei

Doua catastrofe tin capul de afis in zilele acestea. Una este catastrofa umanitara din Gaza, unde numarul mortilor a trecut de 600 iar alta este avionul apartinand companiei aeriene malaesiene doborat misterios in Ucraina.

Daca in cazul crimelor din Gaza nu sunt prea multe de spus, la avion am putea spune simplu "ghinion", in oricare dintre scenarii. Fie rebelii lipsiti de pregatire militara au confundat un avion militar cu unul civil, fie ucrainienii s-au gandit sa ridice putin miza jocului si sa acuze rebelii de ceva abominabil, fie vreun pasionat de rachetomodelism a gresit ceva. In oricare scenariu, oricat de fantezist, compania aeriana malaesiana este nevinovata.

Syndicate content


Smokers