Skip to Content

maidanezi

warning: Creating default object from empty value in /home/paradigma/public_html/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Apusul maidanezilor

In confruntarea dintre om si maidanez se pare ca maidanezul a inceput sa piarda teren.

Intr-o conferinta de presa tinuta astazi coordonatorul ASPA, Răzvan Băncescu a declarat ca din septembrie 2013 pana astazi au fost capturati 34.000 de maidanezi din cei 64.000 estimati ca ar bantui strazile Bucurestiului si respectiv eutanasiati 16.000 dintre ei.

16.000 de cutzu-cutzu bantuie acum pe Campiile Elizee. Sau Valhala. Sau se joaca fiecare cu cate 70 de fecioare, canine sau nu, alegeti dvs. in functie de preferinte si credinte.

Ceilalti 16.000 capturati au fost dati spre adoptie.

Animalul te simte daca esti bun la suflet

Maidanezofilia se reintoarce in forta. Credeati ca am scapat de maidanezi si de cei obsedati de ei?

Una din organizatiile care militeaza ca romanii sa mearga in fiecare zi la serviciu cu maidanezii intre picioare, Vier Pfoten, a reusit sa blocheze in instanta aplicarea legii care prevede culegea cainilor salbatici de pe strazi si distrugerea lor.

O, tara trista, plina de humor si de caini salbatici

Povestea kafkiana cu Ionut Anghel, copilul mancat de viu de cainii salbatici dintr-un parc bucurestean incepe sa devina tot mai mult o poveste romaneasca, una tragi-comica adica.

Incetul cu incetul dorinta autoritatilor de a gasi ceva vinovati s-a mai domolit, odata cu cursul baltit molcom al Dambovitei. Asociatia criminala care a adoptat maidanezul si apoi l-a lasat pe strada ca sa se hraneasca cu copii a fost scoasa de sub plangerea penala. La fel si primaria, proprietara parcului.

A mai ramas proprietarul terenului pe care s-a consumat partea finala a tragediei.

"Nu prea au ce cauta pe langa bloc, dar unde sa se duca, saracii?"

Apar primele victime in randul maidanezofililor. Nu, nu e vorba de Mircea Solcanu, ala e victima in tot ce face, e vorba de o doamna care a "adoptat" un caine, l-a lasat liber, cainele a muscat in stanga si in dreapta iar "stapana" s-a ales cu dosar penal.

Vorbele stapanei sunt memorabile, sumarizeaza toata mizeria din Romania in care unii romani le impun celorlalti sa traiasca in mizerie:

"Este un caine bun pazitor, pentru ca ne atentioneaza de orice persoana straina. Cui nu ii convine, sa isi cumpere casa, pentru ca la bloc toata lumea sta in comun si consider ca fiecare bloc are un caine de paza".

"Considera" mai sus doamna Iuliana Veseli, "proprietara" cainelui liber.

Syndicate content


Smokers