Skip to Content

Like a boss sau despre cum se intra in Guinness Book desfacand sutiene

Domnilor (pentru ca acest post se adreseaza mai mult domnilor), daca ati avut vreodata dificultati cu desfacerea cataramei hightech a vreunui sutien, ei bine, trebuie sa aflati ca Sean Murray, un irlandez din Cork s-a hotarat sa va umileasca definitiv si sa intre in Cartea Recordurilor pentru numarul cel mai mare de sutiene desfacute pe unitatea de timp.

Nu e vrajeala ieftina, din aia de adormit sutienele, nu trebuie sa ma credeti pe cuvant ci doar urmariti videoclipul de mai jos.

Probabil o sa va intrebati ce cauta in filmare si ceva domni purtand sutiene. Eu presupun ca intr-o lume obsedata de political correctness Sean Murray a procedat corect ca nu a discriminat pe nimeni in functie de sex cand si-a ales echipa pentru a-si demonstra performanta. Poate ca totusi ar fi mers si ceva dragqueens, dar e ok si asa.

Acum, cand intrarea in Guinness Book il atesta drept performerul no. 1 mondial in desfacut sutiene cred ca irlandezul indemanatic ar putea sa organizeze niste workshopuri de profil pentru cei manifesta un interes autentic pentru desfacut sutiene dar sunt terifiati de cataramele concepute parca de designeri pasionati de criptografie.

Desi, in zilele noastre mustind de hightech nu m-as mira sa apara o aplicatie pentru android/ios care sa se conecteze prin bluetooth la catarama inteligenta si - daca nu exista alte impedimente - sa o deschida automat spre beneficiul ambelor dispozitive bluetooth.Smokers | video_youtube